Treska v pivním těstíčku Suroviny: Suroviny na rybu: 180 g filetu z tresky jednoskvrnné sůl hladká mouka na obalení rostlinný olej na smažení Suroviny na těstíčko: 200 g hladké mouky 75 g rýžové mouky 1 x lžička jedlé sody 200 ml světlého piva Phillip OSSEGG Praha 200 ml sodovky Postup: Postup na rybu: 1. Filet vykosti, zbav kůže, ze všech stran osol a obal v hladké mouce. 2. Přebytečnou mouku oklepej a filet obal ve vychlazeném připraveném těstíčku. 3. Smaž 5 minut do zlatova v oleji rozpáleném na 180 stupňů celsia. Rybu během smažení opatrně otoč. Postup na těstíčko: 1. V misce smíchej mouky, jedlou sodu a sůl. 2. Poté přidej pivo a sodovku a vymíchej metlou hladké těstíčko. 3. Dej do lednice a nech odpočnout a vychladit 2-3 hodiny Zdroj: Pivovarská restaurace Ossegg/Photoonie