Hlídejte si své zdraví. Jaké jsou triky a tipy, aby vám bylo dobře?

Hlídejte si své zdraví. Jaké jsou triky a tipy, aby vám bylo dobře?
Zdroj: Pixabay

Posledních několik měsíců nám hodně důkladně připomnělo, jak důležité je pečovat o své zdraví. Dobře jíst, pravidelně se hýbat a být také v psychické kondici. Věděli jste, jaké nejrůznější vychytávky si můžete přivolat na pomoc?

Speciální projekt
Speciální projekt 09. 08. 2021 09:45

Kdyby měla být nekončící pandemie k něčemu dobrá, tak k tomu, abychom se sami sobě víc věnovali. Chodili na pravidelné preventivní prohlídky, hlídali si dobrou a pravidelnou stravu, pili méně alkoholu a našli si sport, u kterého vydržíme. Co dalšího pro sebe můžeme udělat?

Zjistěte, zda nemáte alergii

VitallifePotravinová intolerance není v dnešní době nic zvláštního. Pokud máte podezření, že nějakou trpíte, dojděte si co nejdříve k lékaři. Protože si ale na vyšetření určitě nějakou dobu počkáte a nejspíš chcete mít co nejdřív jasno v tom, zda na něco jste či nejste alergičtí, můžete vyzkoušet samodiagnostické testy Food detective. 

Nezapomeňte na doplňky

Pestrá strava je velmi důležitá, pomoci si ale můžete i doplňky stravy a vitamíny. Třeba OmegaMarine Forte+® je dokonce nejprodávanější omega-3 na českém trhu. Význam nnenasycených mastných kyselin je obrovský, vždyť mají pozitivní účinek na správnou funkci srdce, mozku a očí. Produkt se vyrábí z kvalitního rybího tuku s vysokým obsahem DHA a EPA kyselin přímo v Norsku. Jsou tak zajištěny dávky nejkvalitnější a nejčerstvější suroviny. 

Na chuť i na zdraví

Albert

Albert a jeho řada Fresh Bistro vám přinášejí dobré a zdravé jídlo. Salát s humusem, falafelem a edamame fazolkami je to pravé. Můžete si ho dopřát k obědu nebo k večeři, pochutnáte si na jemně našlehaném hummusu se šťavnatým falafelem a křupavými fazolkami Edamame. Bonusem je ručně vyrobená rajčatovo papriková omáčka se špetkou kari.

Minerály jako záchrana

Svět minerálů

Že mají minerály velkou moc je všeobecně známo, vyzkoušejte jejich schopnosti. Například na bolesti hlavy, pulsující tlak v hlavě, bušení ve spáncích, prostě na vše, co bohužel zná řada z nás, zabírá přikládat si na spánek či místo, kde bolest cítíte, právě minerály. S bolestí hlavy pomůže třeba safír, smaragd, křišťál, sokolí oko a řada dalších.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články