Průvodce: Jak se zbavit vrásek, akné a strií bez odborníků?

Průvodce: Jak se zbavit vrásek, akné a strií bez odborníků?
Zdroj: pixabay.com

Málokdo z nás má od přírody krásnou pleť bez nedokonalostí. Příroda v tomto ohledu rozhodně nenadělila všem stejnou mírou. To ale nevadí, v dnešní době si s tím naštěstí umíme poradit, a to jak díky babským radám ohledně speciálního účinku kávy, magické síle minerálů nebo kvalitní kosmetice.

Speciální projekt
Speciální projekt 21. 05. 2020 08:00

Někdo má pleť mastnou a trápí ho akné, jiný zase vysušenou a brzy jsou na ní vidět vrásky. Každého sice trápí něco jiného, jedno je ale jisté, všichni chceme mít pleť jako ze žurnálu. Stav pokožky totiž vypovídá o našem zdravotním stavu i životosprávě.

Vychutnejte si kávičku trochu jinak!

Albert

Už za dob našich babiček měla káva nejrůznější význam. Věštilo se z ní, popíjela se s přáteli a v neposlední řadě si z ní ženy dělaly pleťové masky a peelingy, aby byly krásné a jejich pokožka zdravá. Káva totiž obsahuje kromě kofeinu, který podporuje lymfatický tok, i draslík, hořčík nebo železo. Nejdůležitější je však v kávě kyselina linolová, která zabraňuje stárnutí kůže. Peeling z kávy dále pomáhá v boji s celulitidou a funguje i na unavené vlasy. Sáhněte však po kávě kvalitní, vaše pokožka si přece zaslouží to nejlepší, nemluvě o tom, že přece chcete zbytek s chutí dopít. Skvělou volbou je zrnková káva Perla Origins Colombia, tu seženete za super cenu v Albertu.

Nestyďte se v létě do plavek!

www.scarheal.cz

V létě do plavek! Ale co když na těle máme nějakou jizvu nebo jizvičku? Po nějakém zranění, po operaci, po porodu císařským řezem, a nebo třeba po popálenině? Není třeba zoufat, je tu skvělá možnost, jak výrazně zlepšit její vzhled! Scar Esthetique krém v sobě spojuje 23 aktivních látek, které se při úpravě vzhledu a pocitu z jizvy dlouhodobě osvědčují. Aplikace krému přímo na jizvu je velmi příjemná a dovolí jizvičku jemně promasírovat, což je žádoucí pro ještě rychlejší efekt. Péče o jizvy je běh na delší trať, proto začněte už teď!

Nepřidávejte si zbytečně roky!

Venira.cz

Vrásky dělají ženy zbytečně starší, než třeba ve skutečnosti jsou. Ať je to jak chce, pokud máte suchou pokožku, vrásky jsou na ní vidět a tvoří se více než na té mastné. Po třicítce by měla každá žena začít používat kosmetiku proti vráskám a to i v rámci prevence. Ve stáří se jim pak pokožka odmění. Skvělým bojovníkem s vráskami je Venira anti-aging sérum. Vysoce účinný komplexní přípravek proti projevům stárnutí pleti, který při pravidelném používání zmírňuje projevy vrásek o 51 %. Sérum je nekomedogenní, což znamená, že neucpává póry, mohou ho tak používat lidé se všemi typy pleti.

Akné není jen problémem puberťáků!

www.svetmineralu.cz

Ať už nás trápí akné jako puberťáky nebo jako dospělé, není to v pořádku. Sem tam nějaký pupínek se samozřejmě dá snést, ale poďobaný obličej je v dnešní době nepřípustný. Možná už jste vyzkoušeli všemožné gely, peelingy, krémy i jiné kosmetické vychytávky, a protože výsledek nebyl stoprocentní, rezignovali jste. Co takhle svou snahu podpořit nošením náramku z toho správného minerálu? Na akné je vhodný tyrkys. Ten díky detoxikačním a protizánětlivým vlastnostem pomáhá výrazně snižovat výskyt akné. Možná se budete divit, ale i jiné minerály umí s pletí doslova zázraky.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články