Proměny 2019: Hvězdná změna herce Josefa Trojana a francouzské herečky Chantal Poullain

Atmosféra je vždy přátelská a osobnosti se při změně podob skvělé baví
Zdroj: Proměny
Chantal Poullain je ředitelkou charitativního projektu Proměny už dlouhých deset letAtmosféra je vždy přátelská a osobnosti se při změně podob skvělé bavíUž deset let se hvězdy českého showbyznysu mění k nepoznáníJosef Trojan si focení užíval s úsměvem na rtech+ 1 fotka+ 2 fotky

Charitativní kalendář Proměny slaví 10 let existence. Deset exkluzivních kolekcí fotografií, více než sto známých osobností a nezměřitelné množství odhodlání pomoci dobré věci.

Redaktor
Redaktor 30. 10. 2018 12:25

Letos se na podporu projektů Nadace Archa Chantal spolu s její zakladatelkou Chantal Poullain k nepoznání promění Vica Kerekeš, Anna Polívková, Táňa Vilhelmová, Jan Cina, Anna Kameníková, David Kraus, Anna Linhartová, Bob Klepl a další celebrity. Tematický výroční kalendář nabídne ohlédnutí za uplynulými deseti lety, takže jej zaplní legendární filmové i reálné postavy či světoznámá umělecká díla.

Posledními umělci, kteří se nechali do kalendáře nafotit byli Chantal Poullain a Josef Trojan.

Proměny jsou pro mě od začátku tradiční projekt. Lidé náš kalendář sbírají od prvního ročníku a je krásné, když se třeba už v srpnu ptají, zda bude letos další. Jednotlivé proměny mě strašně baví a miluji, když jsou silné. Přestože nemůžu být na každém focení, tak vím, že ve studiu je vždycky domácí atmosféra a že se všichni dobře baví. Je cítit, že tu lidé pracují pro dobrou věc. Všichni v našem týmu jsou hrozně šikovní! Za celý tým děkuji. Máme 10 let, je to bomba a vím, že budeme pokračovat, musíme,říká Chantal Poullain, prezidentka nadace Archa Chantal.

Stejně tak si proměnu užíval i její herecký kolega. „Na proměně se mi pracovalo skvěle! Dobrá parta, která ví, co má smysl. A to je vždycky fajn,“ podotkl Josef Trojan.

Křest kalendáře Proměny 2019 za přítomnosti slavných hostů proběhne 21. listopadu. Kalendář na podporu projektů Nadace Archa Chantal letos vyjde už podesáté a podle prezidentky Nadace Chantal Poullain to rozhodně není naposledy.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články