100 trendy bot na podzim 2023 od 399 korun: Hitem budou balerínky, Mary Jane lodičky, koně i mules

Trendy boty na podzim 2023 od 399 korun: Hitem budou balerínky, Mary Jane lodičky, koně i mules
Zdroj: Oficiální materiály prodejce/ koláž: Lifee
Koně s kovovou špičkou, Zara, 1 799 Kč.Semišové koně, Mango, 2 499 Kč.Nízké kožené boty, Wrangler, 1 890 Kč.Nízké kovbojské boty se štrasem, Xti, 1280 Kč. + 96 fotek+ 97 fotek

Podzimní paleta módních druhů obuvi je pestrá a okouzlující. Vybrat si ale z takto nabité nabídky může být problém. Nevadí, třeba si jich nakonec po inspiraci od Lifee.cz odnesete z obchodů hned několik párů. Cenová relace, za které je pořídíte, totiž začíná na sympatických několika stokorunách.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 17. 09. 2023 15:00

Balerínky, lodičky, koně. A taky výrazné podrážky, nekonečné šněrování nebo nebezpečně ostré špičky. To vše a mnohem víc nabízí obchody s příchodem podzimních kolekcí. A že to je nabídka řádně pestrá, o tom se přesvědčíte v naší galerii, která pro vás tentokrát čítá rovných 100 tipů.

Ostře řezané špičky u balerínek i lodiček

Letos si tedy do syta užijeme ostře řezané špičky plochých střevíčků či balerínek, chybět nám nesmí klasické a univerzální černé lodičky na vysoké jehle, ovšemže také s pěkně ostře řezanou špičkou, oděné do vysokého lesku nebo do klasické i broušené kůže. A nesmíme zapomenout ani na podzimní model střevíčků Mary Jane s pásky přes nárt, kterým propůjčí nový vzhled výraznější podrážka či komplexní masivnější zpracování.

Na podzim se dají nosit i pantoflíčky

Těžší kategorie obsadí boty kovbojského typu i nápadně vyšperkované šněrovací varianty bot nad kotníky i výše a za zmínku jistě stojí i pro podzim poměrně netradiční otevřené varianty typu mules, či pantoflíčky a slingback střevíčky. Jak je vidět, ponožkám v otevřené obuvi zjevně není konec... (Etiketa s Julií: Jak (ne)nosit ponožky v sandálech.)

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články