BEAR™ 2 – nejsilnější mikroproudové zařízení, které spatřilo světlo světa

Nejnovější inovativní produkt od společnosti FOREO představuje slibnou alternativu faceliftu a botoxu
Zdroj: Foreo

Letos jsou to už tři roky, co přední skin-tech značka FOREO způsobila revoluci v oblasti kosmetických zařízení na bázi mikroproudu. Přístroj BEAR™, s jehož pomocí lze účinně tonizovat pokožku obličeje a krku, se stal jedním z nejúčinnějších domácích ošetření pro neinvazivní lifting obličeje. Vraťme se ale zpátky do přítomnosti, kdy FOREO uvádí na trh BEAR™ 2 – zatím nejsilnější mikroproudový přístroj na světě.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 02. 01. 2024 09:40

Značka FOREO se i nadále zavazuje k poskytování dlouhodobých omlazujících výsledků bez bolesti nebo nutné rekonvalescence. BEAR™ 2 pracuje s unikátními patentovanými technologiemi, které pomáhají stimulovat přirozené procesy kůže, ale i čtyřmi revolučními typy mikroproudů: Pokročilým mikroproudem™, liftingovým mikroproudem™, pulzujícím mikroproudem™ a tvarujícím mikroproudem™. Každý z nich přináší konkrétní výhody, které pleti dopřejí zdravější, jasnější a mladistvější vzhled. Přístroj navíc (na rozdíl od jiných mikroproudových zařízení) disponuje T-Sonickými pulzacemi, Anti-Shock systémem, 100% vodotěsností a neuvěřitelnou výdrží, která zvládne až 300 minut používání na jedno nabití.

Klinické studie prokázaly, že zařízení BEAR™ 2 dokáže během jediného týdne výrazně zlepšit vzhled hlubokých vrásek, jemných linek, ale také zvýšit pevnost a pružnost pokožky. A to bez potenciálních komplikací, které jsou spojovány s invazivními kosmetickými zákroky. Přístroj tak představuje zcela bezpečnou alternativu faceliftu a botoxu.

„Chirurgie je podle nás věcí minulosti. Oslovujeme ty zákazníky, kteří nejsou ochotní obětovat svůj čas rekonvalescenci, utrácet spoustu peněz a snášet bolest, ale i těm, kteří nejsou připraveni přijmout určitá rizika a možné komplikace. Globální tržní hodnota mikroproudové péče byla v roce 2022 odhadnuta na 372,9 milionu dolarů a očekává se, že se bude rozšiřovat s ročním růstovým tempem (CAGR) 7,3 % od roku 2023 do roku 2030*. S přístrojem BEAR™ 2 je FOREO opět číslem jedna v kosmetických technologiích. Podařilo se nám vyvinout nejsilnější zařízení na světě, které zároveň díky integrované patentované a zcela unikátní technologii Anti-shock system™ patří i mezi ty nejbezpečnější. Zařízení přitom stále nabízí viditelné výsledky díky čtyřem různým typům mikroproudu,“ uvedl Vladimir Cuturilo, generální ředitel společnosti FOREO pro východní Evropu.

Mikroproud působí tam, kam tradiční péče o pleť nedosahuje – na svaly. Na rozdíl od jiných částí těla jsou svaly na obličeji přímo spojeny s kůží. Důležitým pojmem je v tomto případě ATP (adenosintrifosfát): molekula, která je pro energetický metabolismus lidského těla zcela zásadní, slouží totiž k uchovávání a přenosu energie potřebné pro různé životní procesy. S věkem dochází k jejímu poklesu, což logicky vede ke snížení buněčné energie. V návaznosti na to nemusí být buňky schopny opravovat poškození, správně plnit svou funkci a bránit se stresorům. Bylo prokázáno, že právě mikroproud zvyšuje koncentraci ATP v buňkách až o 400 %, čímž podporuje tvorbu esenciálních strukturálních proteinů, jako je kolagen a elastin. Pomáhá tak bojovat proti klasickým projevům stárnutí, jimiž jsou vrásky a ochabnutí pleti.

* https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/microcurrent-facial-market-report

BEAR™ 2 – nejsilnější mikroproudové zařízení, které spatřilo světlo světa

Foto: Před & po použití přístroje BEAR™ 2


Přístroj BEAR™ 2 používá silnou technologii mikroproudu k tonizaci 69 svalů, které jsou přímo spojeny s kůží obličeje a krku. Jelikož je přístroj nejsilnějším zařízením na trhu (s mikroproudovou silou až 680 μA), simuluje účinek svalového cvičení, což vede k hladší a zpevněné pokožce.

Součástí přístroje jsou kovové kuličky, které přicházejí do kontaktu s pokožkou, zatímco mikroproud narůstá postupně, aby nedošlo k náhlému podráždění. Odolnost kůže se u každého člověka liší v závislosti na tom, jak je suchá nebo vlhká, ale může se měnit i podle ročního období či různých částí pokožky. BEAR™ 2 dokáže změřit, jak vlhká nebo suchá vaše pokožka je, a to až 200x za sekundu, aby určil aktuální odolnost vůči mikroproudu. Zařízení jemně upravuje jeho intenzitu, díky čemuž perfektně vyhovuje každému čtverečnímu milimetru vaší pleti. Pokaždé, když se kovové kuličky pokožky nedotýkají, se proces restartuje.

BEAR™ 2 – nejsilnější mikroproudové zařízení, které spatřilo světlo světa

Foto: Před a po použití přístroje BEAR™ 2


Mikroproud v zařízeních BEAR™ vysílá nízkonapěťové elektrické výboje odrážející elektrické napětí vašeho vlastního těla na buněčné úrovni. Dochází tak k tónování pokožky, tvarování kontur a k efektu „přirozeného faceliftu“.

S uvedením nejnovější inovace přichází na trh také pečlivě sestavená Švédská facelift rutina, jež kombinuje zařízení BEAR™ 2 s účinným sérem SUPERCHARGED™ Serum 2.0. To bylo vyvinuto speciálně pro použití s mikroproudovými zařízeními značky FOREO, a jak prokazují klinické studie, významně zvyšuje produkci kolagenu typu 1.

KLINICKY PROKÁZANÉ VÝSLEDKY

✔ 95 % uživatelů uvádí, že jejich obličej vypadá mladší a lícní kosti jsou pozvednuté.

✔ 93 % uživatelů uvádí zmírnění otoků a méně ochablou pleť.

✔ 98 % uživatelů uvádí, že pleť vypadá zdravěji, plněji, vyživeněji a je rozjasněná.

✔ 90 % uživatelů uvádí zlepšení pigmentace a vzhledu pórů.

BEAR™ 2 – nejsilnější mikroproudové zařízení, které spatřilo světlo světa

Foto: Před a po použití přístroje BEAR™ 2

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články