V tomto pohádkovém domečku uvidíte Londýn v celé své kráse. Stačí se podívat přes plot

Tento kouzelný domek vítá i pejskaře.
Zdroj: Airbnb.com
Z tohoto domku lze skvěle pozorovat Big Ben a další londýnské památky.Na předzahrádce se mimo jiné nachází psí bouda krmítko pro ptáky.V interiéru samozřejmě nesmí chybět námořnické kormidlo!Koupelna je vybavena moderním sprchovým koutem.+ 2 fotky+ 3 fotky

Tato atypická a útulná nemovitost se nachází v Londýně a lze z ní pozorovat Big Ben i další památky. To proto, že si nezadá s výletní lodí – pluje po Temži. A to zdaleka není všechno…

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 11. 2016 12:56

Tento domek je mimo jiné zajímavý tím, že server Airbnb ho příležitostně využívá ke své propagaci. Obyvatelé Velké Británie se tak nedávno mohli zúčastnit soutěže, jejíž výherci v něm nejprve pluli po Temži a následně i nocovali.

Kromě dvou ložnic, obýváku a koupelny zde naleznete také malou předzahrádku porostlou vistáriemi a jinými rostlinami – což je u tohoto typu stavby velmi neobvyklé. Nechybí dokonce ani psí bouda a krmítko pro ptáky.

Samostatnou zmínku si zaslouží i interiér. Ten je plný barev, díky čemuž působí velmi vesele a uvolněně. Ostatně, udělejte si na něj názor sami – a projděte se jím v galerii:

Zdroj: The Huffington Post

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články