Emma Smetana se na Colours odvázala! Líbačka proběhla přímo na podiu

Emma Smetana se na Colours odvázala! Líbačka proběhla přímo na podiu
Zdroj: Jiří Masojídek

Emma Smetana (35) má v poslední době napilno. Natáčí nový televizní seriál Eliška a Damián a věnuje se také naplno své hudební kariéře. Objevila se mimo jiné i na legendárních Colours of Ostrava, kde na glo stage vystoupila se svým životním i hudebním partnerem Jordanem Hajem. A přidal se k nim i společný kamarád a DJ Nobodylisten, kterému Emma přímo během koncertu věnovala vášnivý polibek!

Redaktor
Redaktor 28. 07. 2023 13:40

Loni na festivalu v Karlových Varech to byl Jordan, který vzbudil rozruch líbací scénou s Jakubem Strachem alias NobodyListenem, letos si malou pikanterii střihla s mladým DJ Emma na společném vystoupení v rámci zahajovacího večera Colours of Ostrava. Nutno dodat, že nešlo jako v případě Jordana Haje o žádnou velkou divočinu, spíš možná důkaz, že jsou velcí kamarádi a mají k sobě blízko nejen po hudební stránce. 

Jiří Masojídek

Právě do muziky věnuje známá moderátorka v poslední době nejvíce energie, i když si odskočila i k herectví. V novém seriálu televize Prima, který se na obrazovkách objeví zřejmě na podzim, ztvární hlavní ženskou roli. „Letos je pro mě klíčová zejména hudba. Veškeré naše současné úsilí a přípravy se upínají k termínu 4. listopadu, kdy máme s Jordanem koncert ve Foru Karlín,“ prozradila na Colours Emma a dodala: „Sem do Ostravy jezdívám s o něco menší věrností než na festival ve Varech, kde od svých 15 let trávím každý rok, ale minulý rok jsem tu byla podpořit Kapitána Demo, který hrál jako jediná tuzemská kapela na hlavní stagei a byl to zážitek.“ A právě na těchto svých oblíbených festivalech stihla Emma vystoupit hned několikrát. Zdá se, že to s hudební kariérou myslí skutečně vážně, jak dokázala i spoluprací s Richardem Müllerem, s nímž natočila intimní píseň Tahle Jedna Vteřina. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články