Máme ptákům co závidět! Fotograf (20) pořizuje neskutečné obrázky svými drony

Chase Guttmana sleduje na Instagramu přes 46 tisíc lidí.
Zdroj: Chase Guttman/Thisisinsider.com
„Vyrostl jsem ve velmi vizuální rodině,“ uvedl své vyprávění teprve dvacetiletý nadšenec do dronů Chase Guttman.Jeho otec patří ke slavným autorům cestovatelské fotografie. Peter Guttman navíc každoročně pořádá ve svém domě výstavu snímků, které pořídil během cest v uplynulém roce. Chase tak brzy pronikl do tajů fotografie.„Vždycky mě fascinovaly fotografie i to, jak na ně lidé reagují, takže tady jsem propadl jejich kouzlu,“ okomentoval vliv svého otce.Začínal s fotoaparáty na hraní a postupně přešel na digitál. Drony rozšířily jeho výbavu před dvěma a půl roky.+ 10 fotek+ 11 fotek

Chodíme jimi denně, často pohrouženi do svých myšlenek, bez potřeby se rozhlížet. Myslíme si, že je dobře známe. Přesto mohou ulice a uličky v místě našeho bydliště znovu ohromit – totiž z ptačí perspektivy. Teprve dvacetiletý úspěšný fotograf Chase Guttman o tom ví své. Díky vášni pro drony.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 29. 03. 2017 06:34

Náruživost pro fotografii má vepsanou do DNA. „Jel jsem v Mohavské poušti na klíně svých rodičů, když mi byly tři měsíce.“

Jeho otec, Peter Guttman, je známý autor cestovatelské fotografie. Díky jeho práci Chase navštívil všech 50 amerických států ještě před 18. narozeninami.

Nyní je mu 20. Na kontě má 55 procestovaných zemí i 46 000 followerů na Instagramu. Studuje na Syracuse University, vydal průvodce dronovou fotografií a získal několik cen.

Za co? Galerie to řekne za nás. Fotky pořízené drony tohoto mladého fotografa ukazují, jakou fascinující podívanou se kochají opeřenci denně. Máme jim co závidět.

Zdroj: INSIDER

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články