Šetřete galeony, mudlové! Bothwellská škola čar a kouzel je zatím nejlepším pokusem o skutečné Bradavice

Těšit se můžete i na opulentní hostinu v prostorách středověkého hradu.
Zdroj: Bothwellschoolofwitchcraft.com
Již brzy se otevřou brány Bothwellské školy čar a kouzel...... aby mladé čaroděje naučila ovládat hůlku.Je situována v hradu Herstmonceux z 15. století v britském Východním Sussexu. A tedy uspokojivou skutečnou verzí Bradavic.Podle propagačního videa na YouTube v ní zažijete všechno, o čem jen nastupující prváci sní.+ 7 fotek+ 8 fotek

Máte pocit, že byste si s tříhlavým Chloupkem na padacích dveřích poradili rychleji než Harry, Ron a Hermiona? A v Turnaji tří kouzelnických škol si vedli lépe než kluk s jizvou ve tvaru blesku? Nyní máte vhodnou příležitost ukázat, co ve vás je.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 07. 03. 2017 06:57

V britském Východním Sussexu se nachází hrad Herstmonceux z 15. století. A právě ten se promění v Bothwellskou školu čar a kouzel (Bothwell School of Witchcraft), tedy něco jako Bradavice.

Podle propagačního videa na YouTube v ní zažijete všechno, o čem jen nastupující prváci sní – soupeření s dalšími kolejemi, souboje s magickými příšerami a pochopitelně lekce kouzlení.

A nebude chybět ani věhlasná brada… pardon, bothwellská hostina! Organizátoři prý chystají „oslavu u okázalého školního banketu“.

Je libo dýňové paštičky? Nebo máslový ležák? Těchto otázek se dočkají jen ti s nejrychlejšími prsty. Bothwellská škola čar a kouzel přivítá pouze 150 nadějných kouzelníků a lístky se začnou prodávat 28. března.

Šťastlivci stráví ve středověkém hradu dvě noci mezi 11. a 13. srpnem. A nebude to pochopitelně zadarmo. Zájemci namísto dopisu o přijetí předloží 550 dolarů, tedy v přepočtu 14 000 korun.

Tak začněte šetřit galeony, mudlové!

Zdroj: Bothwell School of Witchcraft

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články