Známá fotografka prozradila trik na úchvatné snímky z dovolené, které vám budou přátelé lajkovat

Karolina studovala fotografii na Middlesex University v Londýně.
Zdroj: Karolina studovala fotografii na Middlesex University v Londýně.
Podle Karoliny je při focení nejdůležitější nespokojit se s hned prvním úhlem, který nám připadá dobrý.Místo toho je lepší kolem objektu našeho zájmu chodit a zkoušet i další úhly.Je totiž poměrně pravděpodobné, že se najde ještě nějaký lepší.A výsledný obrázek pak bude opravdu nezapomenutelný.+ 1 fotka

Karolina Valeikaite se rozhodla odhalit trik, díky kterému se vaše fotografie z cest stanou předmětem obdivu. A je úplně jednoduchý.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 07. 04. 2017 11:25

Karolina společně se svým přítelem cestuje po celém světě a pořizuje snímky pro různé magazíny. Její doporučení je následující – choďte kolem objektu svého zájmu a zkoušejte různé úhly.

Připadá vám, že je to trochu málo? Samozřejmě, svou roli sehrává i správné osvětlení, objektiv a tak dále. Ale ne tak klíčovou.

„Někdy je zapotřebí prostě chodit okolo a studovat prostředí. Vlastně si myslím, že porozhlédnout se kolem je ta nejdůležitější věc. Mnohokrát jsem viděla, jak lidé něco fotí, protože se jim prostě líbí, jak to vypadá... ale domnívám se, že je důležité vidět všechny úhly, jelikož není vyloučeno, že z jiného bodu to bude vypadat ještě lépe,“ vysvětlila Valeikaite v rozhovoru pro server INSIDER.

Prohlédněte si několik povedených momentek, které vznikly právě výše popsaným postupem.

Zdroj: INSIDER

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články