Nejkrásnější pocit nejen o Vánocích? Rozzářené dětské oči z dárků!

Nejkrásnější pocit nejen o Vánocích? Rozzářené dětské oči z dárků!
Zdroj: Pixabay.com

O čem jiném jsou Vánoce než o dětech. O jejich rozzářených očích z čekání na Ježíška a následné radosti z dárků, po kterých tak toužily. Co ale vybrat, abyste splnili všechna jejich očekávání? Poradíme vám, co letos o svátcích rozhodně pod stromečkem nesmí chybět!

Speciální projekt
Speciální projekt 24. 11. 2020 12:21

Letošní Vánoce budou limitované v mnoha směrech, tak se co nejvíce pokuste si je udělat normální alespoň doma. Přítomnost blízkých, plný stůl jídla, pohádky v televizi a šťastné oči vašich dětí při rozbalování vánočních dárků, to je to důležité. Možností máte mnoho, jak ale poznat, co je opravdu kvalitní, originální a vhodné? Nechte se inspirovat našimi tipy na stylové vánoční dárky pro děti!

Zmrzlík Tony na objímání

Mikro Trading

Zmrzlík Tony je rozkošná plyšová hračka, která je vhodná právě na zimu pro všechny děti, které nechtějí být večer v postýlkách. Tonymu je totiž často zima, tak je nutné ho obejmout a zahřát pod peřinkou. Zmrzlík tučňák Tony se dokonce třese a mluví česky. Pokud tedy váháte, jakého plyšáka letos zvolit, je tento tučňáček dokonalou volbou interaktivní hračky pro vaše děti.

Klasika v nejjemnějším fialovém provedení

Milka

Čokoládové figurky k Vánocům patří stejně jako stromeček. Zaručeně potěší všechny bez rozdílu věku. Děti i dospělé. Fialový Milka Santa vám díky té nejjemnější čokoládě z alpského mléka zpříjemní čekání na Štědrý večer. Letos si můžete nově pochutnat i na variantě Darkmilk s extra porcí lahodného kakaa!

Zpátky k tradicím

www.vanocnilucernicky.cz

Děti milují zdobení vánočního stromečku. Pro mnoho rodin se jedná o jeden z nejhezčích rituálů Vánoc. Udělejte si svou vlastní tradici a každý rok nechte své ratolesti rozsvítit stromeček ozdobený dokonalými světýlky v podobě klasických českých lucerniček, které zdobily stromečky už našich babiček. Čarovný čas Vánoc, kouzla, nostalgie, vzpomínek na dětství a poezii,  která se během let někam možná ztratila může být díky lucerničkám na stromeček zpět. Buďte si jisti, že se děti na tento symbol tradičních Vánoc nebudou moci vynadívat.

Voňavý dárek pro milovníky bonbónů

Dermacol

Hravý sprchový gel s třpytkami Candy Planet může být vstupenkou do vaší osobní relaxační zóny i do světa fantazie vašich dětí. V dárkovém balíčku od Dermacol najdete i dvě kouzelné metalické slupovací masky na obličej, které potěší každou malou i starší slečnu. Dermacol má ale v nabídce i další řadu dárkových balení, zkuste si vybrat na www.dermacol.cz .

Kvalitní mlsání po celý den

Albert

Vánoce jsou plné mlsání, je ale také nutné dbát na to, aby dobroty, jimiž se vaše děti celý den krmí, byly kvalitní. Vyzkoušejte dokonalé dezerty, které seženete v Albertu. Ať už se jedná o čokoládovou pěnu, tiramisu nebo panna cottu, vždy máte jistotu, že si pochutnají.

Stylové ponožky a spodní prádlo

Dedoles

Dětský smích je darem sám o sobě. Jak ty malé broučky rozveselit každý den? V Dedoles na to mají jednoduchý recept. Překvapte je veselým spodním prádlem nebo ponožkami. Jsou to milovníci autíček, robůtků nebo letadel? Tak proč by nemohli vykukovat i na ponožkách? Nebo máte doma všude plyšová či živá zvířátka? Podpořte dětské záliby i výběrem spodního prádla. Jednorožců taky není nikdy dost. Třeba na roztomilých dívčích kalhotkách. Měkký příjemný materiál spodního prádla je vhodný i pro dětskou citlivou pokožku a zaručí pohodlí po celý den. Všechny dětské radosti najdete mezi Dárky z Dedoles pro děti. A s balením dárků si už nemusíte lámat hlavu, designéři Dedoleshodili vánoční motivy i na vánoční papír a krabičky

Plyšový lenochod Larry

www.velkykosik.cz

Každé dítě ocení roztomilého plyšového lenochodu, kterého si bude moci pomazlit. Larry je rozkošný, má načechranou srst a třpytivé tlapky. Hraní s ním bude velká zábava. Ocení ho ale i vaše kamarádka jako milý talisman, protože se nachází ve stylové plstěné taštičce společně s přáním, na které můžete napsat, co jen budete chtít.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články