Hovězí carpaccio s kapari Suroviny: 250 g hovězí svíčkové mořská sůl a drcený černý pepř 1 lžíce olivového oleje 50 g kaparů v soli 4 nakládané cibulky, na tenká kolečka 3 hrsti nasekané hladkolisté petrželky extra panenský olivový olej na zakapání jemně strouhaný parmazán, k podávání Postup: Maso posypte solí a pepřem, zabalte do plastové fólie. Svíčkovou dejte na hodinu do mrazáku, nebo na tak dlouho, aby skoro zmrzla (bude se lépe krájet na opravdu papírově tenká kolečka; nebojte se, velmi rychle roztají). Olej zahřejte na pánvi, vsypte kapary a 3–4 minuty je opékejte dokřupava. Osušte na ubrousku a nechte zchladnout. Vybalte maso a nakrájejte ho velmi ostrým nožem na teninké plátky. Na čtyři talíře naaranžujte maso, opečené kapary, cibulku a petrželku. Zakapejte olivovým olejem, posypte parmazánem a ihned podávejte. Zdroj: Instagram