Kaštanová roláda Suroviny: 500 g kaštanové pyré 120 g másla trochu rumu Na krém: 3 vejce 120 g práškového cukru7 100 g hořké čokolády 120-150 g másla Postup: Bílky ušleháme na středně tuhý sníh, přidáme cukr krystal a došleháme do tuha. Zlehka vařečkou přimícháme žloutky a kakao smíchané s moukou. Plech vymastíme máslem a vyložíme pečícím papírem. Na takto připravený plech vylijeme těsto a upečeme. Upečené těsto spolu s papírem svineme do rolády a necháme vychladnout. Mezitím si připravíme krém. Rozmrazené kaštanové pyré zalijeme smetanou, přidáme ztužovač a dohromady vyšleháme. Vychladlé rozvineme, stáhneme opatrně papír, natřeme nádivkou a znovu svineme. Necháme chvíli zchladit v lednici a podáváme. Zdroj: Pinterest
Zavří­t reklamu