Pesto z červené řepy s bramborovými chipsy: Předpříprava řepy: 500 g řepy 5 g tymiánu 30 g olivového oleje mořská sůl. Neoloupanou řepu zabalte s tymiánem, mořskou solí a olivovým olejem do alobalu. Pečte při 160 °C, dokud řepa není měkká. Po vychlazení oloupejte. Pesto z pečené řepy 360 g řepy upečené 60 g olivového oleje 10 g česneku oloupaný 80 g pinie 30 g parmazánu, jemně strouhaný sůl. Do mixéru dejte nejprve řepu, česnek a olej. Rozmixujte dohladka a pak přidejte pinie, krátce rozmixujte a nakonec přidejte parmazán. Krátce rozmixujte a dochuťte solí. Bramborové chipsy 50 g brambor olej na smažení. Neloupané brambory nakrájejte na tenké plátky, propláchněte, osušte a usmažte při 160 °C dozlatova. Zdroj: The Bistro