Rybí tacos Suroviny: ¼ nakrouhaného červeného zelí 1 lžíce olivového oleje 1 ½ lžíce citrónové šťávy kukuřice ze dvou klasů 60 ml olivového oleje 1 avokádo 1 šalotka hrst nasekaného čerstvého koriandru2 lžíce mouky 1 lžíce mletého koriandru ½ lžíce kájenského pepře 400 g bílé ryby 4 tortillové plasky 1 lžíce zakysané smetany papričky jalapeno Postup: Nakrouhané zelí smícháme s olivovým olejem, citrónovou šťávou, promícháme a necháme odležet. Kukuřici povaříme asi 10 minut ve vroucí osolené vodě. Na pánvi rozehřejeme lžíci olivového oleje a dalších deset minut na něm restujeme vařenou kukuřici, až zhnědne. Poté z klasu vyjmeme jádra. Avokádo oloupeme a nakrájíme na malé kousky, které smícháme s najemno nasekanou šalotkou, koriandrem a zbylou citrónovou šťávou. Na talíři smícháme mouku, mletý koriandr a kájenský pepř. Očištěnou a osušenou rybu v mouce obalíme. Na pánvi rozehřejeme zbylý olej, přidáme rybu a smažíme asi 2 minuty z obou stran. Poté dáme osušit na papírovou utěrku. Na talíře dáme tortillové placky, ochucené zelí, kukuřici, rybu natrhanou na kousky, avokádo, trochu zakysané smetany a jalapenos. Zdroj: Profimedia.cz