KFC ohlašuje Chizzu. A všichni „masožravci“ by měli být v pozoru

Nač se dělat s kynutým těstem, když místo něj může být smažené kuře!
Zdroj: Kfc.com.sg
Fastfoodový řetězec KFC si svou popularitu vydobyl díky křupavému smaženému kuřeti a miliony lidí ho za tuto pochoutku zbožňuje.Aby si udržel své zákazníky, přichází čas od času s nějakou novinkou s obsahem křehkých masových kousků.V roce 2010 představil sendvič Double Down, kde namísto housky použil dva smažené kuřecí steaky.A nyní se rozhodl sedm let starý nápad oprášit. Přichází s Chizzou, pizzou, která má namísto těsta smažené kuře.+ 6 fotek+ 7 fotek

Chizza – říká vám to něco? A v souvislosti s KFC? Umíte-li alespoň trochu anglicky a hledáte dvě slova spojená v jedno, pak už jistě míříte správným směrem… protože KFC se dočista zbláznilo a představuje pizzu kompletně vytvořenou ze smaženého kuřete!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 10. 02. 2017 04:36

Když kompletně, tak kompletně. Na Chizze byste marně hledali křupavé okraje těsta.

Namísto moučné placky má populární smažené kuře.

„Chizza je 100% kuřecí filet, marinovaný, perfektně okořeněný a osmažený do božské zlaté. Je pokrytý ingrediencemi na pizzu, například pizza omáčkou, kuřecí šunkou, kousky ananasu, mozzarellou a typickou KFC sýrovou omáčkou. Celá ta božskost sama upečená k dokonalosti,“ uvedl dramaticky novinku řetězec.

Zda se radovat, nebo brečet, toť otázka. Není to ostatně poprvé, co fastfoodový gigant celosvětovou zálibu v tučných pochoutkách vyslyšel do posledního mlasknutí.

V roce 2010 ohlásil příchod sendviče Double Down, který nebyl ničím jiným než burgerem, který měl namísto housky dva osmažené plátky kuřete. Následně přišel s jeho variací v podobě hot dogu.

Ať už se řadíte mezi masové puritány, nebo vás podpora v nadměrnou konzumaci masa a smažených jídel znechucuje, s Chizzou se můžete setkat jen v Singapuru. O expanzi ze strany řetězce nepadla zmínka.

Zatímco se někteří zalykají radostí z ohlášené novinky, jiní neskrývají zklamání. Sociální sítě postupně zaplavují obrázky čerstvě zakoupené Chizzy. A k propagovanému výrobku má hodně daleko. 

Podívejte se na některá srovnání v galerii.

Zdroj: Food Envy

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články