Podzim letos nebude! Užijte si, že léto neztrácí sílu!

Podzim letos nebude! Užijte si, že léto neztrácí sílu!
Zdroj: Pixabay

Je tohle vůbec možné? Děti za sebou mají první měsíc školy a místo aby pomalu, ale jistě, oblékaly čepice a teplejší bundy, chodí dál v krátkých kalhotách. Jak trávíte krásné víkendy, v které asi nikdo z nás na začátku podzimu nevěřil?

Speciální projekt
Speciální projekt 03. 10. 2023 11:40

Možná jste se už chystali zazimovat chalupu a letošní sezónu prohlásit za ukončenou. Jenže počasí má jiný názor. Koukali jste na předpověď počasí? Letošní babí léto se opravdu vydařilo. Užívejte si ho a vyzkoušejte zajímavé novinky.

Domov jako ze škatulky


Podzim letos nebude! Užijte si, že léto neztrácí sílu!


Máte rádi doma uklizeno? Pak vás nadchne novinka od Bissellu. Jde o vysavač, který kombinuje své osvědčené vlastnosti s párou. Jde o novinku v rámci řady CrossWave, který nejen vysává, vytírá a suší, ale také čistí párou, a to vše v jednom kroku. Tangle-Free technologie minimalizuje namotávání vlasů nebo chlupů na čisticí kartáč, takže je ideální do bytu nebo domu s domácími mazlíčky. Na výběr je dokonce ze dvou variant - CrossWave HydroSteam PET Select nebo CrossWave HydroSteam PET Pro, jehož balení obsahuje jeden čisticí kartáč navíc a prostředek Fresh Start určený na čištění samotného vysavače.

Dvojitá dávka dobroty

Podzim letos nebude! Užijte si, že léto neztrácí sílu!


Milujete čokoládu Milka a také nemůžete odolat světoznámým sušenkám Oreo? Tak si zkuste představit, co s vašimi chuťovými buňkami udělá jejich kombinace! Vrstvu křupavých sušenek Oreo jsme zalili do čokolády z pravého kakaa a alpského mléka. Výsledek? ‘Mmmmm…‘ Milka MMMAX Oreo – velká tabulka sladkého potěšení! Takového, které si vychutnáte s rodinou, s přáteli či třeba někde v klidu sami se sebou. Odměňte se za práci, za zvládnutý úkol nebo prostě ‘jen‘ za pěkný okamžik. A při troše štěstí může být odměna ještě větší: nascanujte účtenku a vyhrajte s Milkou 6000 Kč! Více informací na www.promo.milka.com.

Magické babí léto

Podzim letos nebude! Užijte si, že léto neztrácí sílu!



Babí léto nás jako každý rok láká užít si poslední teplé podvečery venku na terase, se sklenkou dobrého vína v ruce. Pokud byste svůj odpočinkový čas chtěli pozvednout na opravdový zážitek, dopřejte si opojné víno
Rulandské modré 2018 Selection barrique Víno Mikulov Sommelier Club, které působí jako pohlazení pro chuťové pohárky. Sametově hebké víno má sytější granátovou barvu a získá si vás svou vůní, ve které převládá výrazná kombinace ovoce, malin, listů jahodníku, vanilky a tabáku. Chuť je elegantní a strukturovaná doprovázena příjemným dotekem sudu, ve kterém víno zrálo. Dochuť je dlouhá zakončena příjemně sladkým taninem. Zakoupíte v maloobchodních řetězcích nebo na www.osobnivinoteka.cz.

Do formy!

Podzim letos nebude! Užijte si, že léto neztrácí sílu!


Každý rok před jarem si říkáte, že se pustíte do hubnutí, abyste mohli do plavek bez studu a obav? Co to letos změnit a začít na sobě pracovat už na podzim? Libor Mattuš je novou posilou Extrakurzů, ten jeho se jmenuje Zhubněte jednou provždy s Liborem Mattušem. Zasvětí vás do svých technik, které jsou osvědčené a vyzkoušené a díky nimž máte šanci se sebou něco udělat. Libor absolvoval mnoho vzdělávacích a tréninkových kurzů v oboru, zásadní je pro něj nedogmatičnost, flexibilita, osobní zkušenost a reálné výsledky.

Náš rok v kuchyni

Podzim letos nebude! Užijte si, že léto neztrácí sílu!



Dokážete si vybavit, jaké „pecky“ se vám v letošním roce podařilo uvařit? Na čem jste si doma nejvíc pochutnali? A jaké sezónní suroviny jste použili? Na čtyři roční období je rozdělena novinka od Topreceptů. Jmenuje se příznačně Náš rok v kuchyni a najdete v ní přes 200 prověřených a vyladěných receptů rozdělených do čtyř rubrik podle ročních období tak, aby mohly být inspirací po celý rok. Obsahuje srozumitelné, rychlé a jednoduché recepty pro všední i sváteční dny, je tedy vhodná pro naprosté začátečníky i pokročilé amatérské kuchaře.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články