Nejprotivnější celebrity (nejenom) Holywoodu. S kým se opravdu nechcete potkat

Steve Jobs byl sice génius, ale v osobním životě to moc neuměl.
Steve Jobs zamlada, když byl ještě mladý kluk.Uma Thurman má vždy mnoho požadavků.Tváří se mile, ale jinak je arogantní.Mel Gibson je velice rozporuplná osobnost.+ 5 fotek+ 6 fotek

Ne o všech celebritách světa platí, že jsou milé a usměvavé. Některé svůj nos nosí opravdu vysoko a ne všem se lehce zavděčíte. Které celebrity opravdu nechcete potkat?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 09. 03. 2018 14:55

Steve Jobs

Na Steva Jobse, zakladatele světové značky Apple, sice už nenarazíte, protože je po smrti, ale jeho podřízení zaměstnanci a kolegové z Applu by mohli vyprávět. Jaký byl Jobs šéf? Prý naprosto příšerný. Na své podřízené vřískal tak, že je skoro vždy rozplakal. Trpěl výbuchy vzteku a permanentně ponižoval personál firmy. Vydělal biliony dolarů, ale na charitu nevěnoval ani cent. Pro sprosté slovo nechodil příliš daleko, a když si neprosadil svou a práce nešlapala dle něho, byl nepříčetný. Jeho smrtí přišel svět o velkého genia v oboru IT a elektroniky obecně. Zaměstnanci v Applu si ale dozajista museli lehce oddychnout.

Uma Thurman

Uma Thurman, hvězda filmů QuentinaTarantina Kill Bill se také umí předvést. Názorně to ukázala při poslední návštěvě Mezinárodního filmového festivalu v Karlových varech. Zle se obula do českého jazyka, nemluvila s novináři, nechtěla se fotit, nesmyslné požadavky na natáčení pořadu Marka Ebena Na plovárně a trapas v kině při předávání hlavních cen, kdy na podium nakráčela dřív, než byla moderátory sama uvedena. Thurman požadovala přísný zákaz médií při předávání cen, jinak odmítá přijít, a vyžadovala přesnou vymezenou stopáž a témata. Karlovarští pořadatelé tedy měli plno práce těmto požadavkům vyhovět.

Mel Gibson

Mel Gibson je velice rozporuplná osobnost. Trpí prý výbuchy vzteku a je velice arogantní. Dokázal to tím, že v jedné známé restauraci v LA prohodil číšníka sklem a zdráhal se škodu zaplatit. Užít si s ním musí i jeho dnes již expřítelkyně, které měl údajně vyrazit dva zuby. Když režíruje, zažívají herci peklo. Nadávky a výbuchy vzteku jsou u něj na denním pořádku.

Bruce Willis

O zkušenosti se slavným hercem může vyprávět MUDr. Pavel Boček, který se staral mimo jiné i o Vendulu Svobodovou, nebo Daru Rollins. Za ošetření mu dokonce děkoval sám Mick Jagger. Bruce Willis přiletěl do Čech natáčet film Hartova válka a po dlouhé cestě letadlem z USA do Prahy ho velice chytla záda. Chtěl zarputile předepsat léky, na které je zvyklí v USA a odmítal pochopit, že tento druh léků zde v ČR není k prodeji a ani k sehnání. O hysterické scény nebyla nouze.

Gwynet Paltrow

Herečka Gwynet Paltrow není až tak protivná, jako spíše otravná. Dala se na zdravý životní styl a zařekla se, že to musí dát velice hlasitě najevo. Takže o tom mluví v naprosto každém rozhovoru, který je s ní pořízen, čímž leze na nervy nejenom svým kolegům z branže. Americký magazín Star sestavil žebříček nejotravnějších celebrit a Gwynet obsadila hned první místo. Hned za ní se umístila Kristen Stewart. Prý strašně moc vzdychá a má stále stejný výraz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články