Anne Hathaway předvedla dokonalý podzimní outfit: Oversize sako, svůdné šaty na tělo a maxi brýle

Anne Hathaway předvedla dokonalý podzimní outfit: Oversize sako, svůdné šaty na tělo a maxi brýle
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejce/koláž Lifee
Anne Hathaway, sympatická a nestárnoucí herečka, svým podzimním outfitem oslnila New York.Černobílé lehce oversize sako od Anine Bing je trefou nejen do černého, ale i bílého. 12 200 KčČernobílý blejzr nabízí také oblíbená značka H&M. 999 KčTyto šaty od Red Valentino jsou s těmi hereččinými téměř identické, co říkáte? 14 943 Kč+ 5 fotek+ 6 fotek

Pokud každý den bezradně stojíte před skříní a přemýšlíte, jak opustit byt okouzlující a stylová, inspirujte se propracovaným vzhledem celebrit. Třeba nesmrtelnou ikonou elegantního looku Anne Hathaway (39).

Radka Franc
Radka Franc 28. 10. 2022 08:00

Do aktuálního podzimního outfitu sympatické herečky jsme se naprosto zamilovali. Osmdesátkami inspirované sako od Christophera Johna Rogerse má výrazný potisk a ramenní vycpávky, které připomínají ikonickou postavu Melanie Griffith z filmu Podnikavá dívka.

Kontrast proporcí dodá outfitu vyváženost a zneklidňující zajímavost

Velké sako je pro vyrovnání proporcí třeba doplnit přiléhavějším kouskem, jímž se v tomto případě staly bílé minišaty od módního velmistra Valentina, doplněné úžasnými kozačkami Isabel Marant. Černá kabelka se zlatým řetězem, který supluje ucho, pochází z dílny Victoria Beckham.

Velké černé brýle dodají své nositelce záhadnost femme fatale

Tento skvělý vzhled splňuje všechna aktuální pravidla módy a zároveň je maximálně nadčasový. Pro pravý hvězdný styl nezapomeňte svůj look korunovat obřími slunečními brýlemi. Dalo by se říct, čím větší, tím lepší, ale vždy berte v úvahu svůj tvar obličeje a volte lichotivé rámečky.

Ve fotogalerii si můžete prohlédnout naše tipy na alternativní modely, jak v levnější, tak dražší variantě, z nichž můžete snadno sestavit podzimní outfit inspirovaný touto stylovou kráskou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články