Podzimu budou dominovat extravagantní kabelky s metalickými odlesky i neobvyklých tvarů

Podzimu budou dominovat extravagantní kabelky s metalickými odlesky i neobvyklých tvarů
Zdroj: Koláž Lifee
Originální dámská kabelka. MYBELKA, od 2690 KčVelká dámská kabelka. VUCH, 1599 KčMini kabelka na řetízku. RESERVED, 859 KčZlatá mini kabelka. PINKO, 4950 Kč+ 19 fotek+ 20 fotek

Milovnice kabelek, pozor! Hitem letošního podzimu bude mírná extravagance a praktičnost zároveň. Jakou kabelku byste si na nadcházející sezonu rozhodně měla pořídit?

Dana Klementová
Dana Klementová 07. 09. 2022 08:00

Stálice, jako jsou prostorné shopper bags, asi z módy nikdy nevyjdou. Během podzimu 2022 si ovšem přijdou na své hlavně ženy, které dávají přednost méně tradičním kouskům

Lesk, barvy, extravagance i praktičnost

Čím jiným si zpříjemnit podzimní pochmurné počasí než novou trendy kabelkou? Hitem letošního podzimu budou zejména mírně extravagantní tašky neobvyklých tvarů, barev i materiálů. Dominovat budou metalické odlesky a všechno, co se blyští.

Stejně tak zůstávají in i velmi úzké, neboli slim fit kabelky, do kterých se vám vejde jen to nejnutnější. Pokud ovšem nejsou mini kabelky nic pro vás, rozhodně nezoufejte. V kurzu totiž zůstávají i extra velké kabelkyTy se nosily již během letošního jara a léta a díky své praktičnosti se tento trend přesouvá i do nadcházející sezony. 

Neobvyklé podzimní barvy

Jelikož trendy barvami pro podzim 2022 jsou syté odstíny, kobaltově modrá, výrazná růžová a pastelové barvy, ani v případě kabelek tomu nebude jinak. I když s černou, hnědou či khaki taškou nemůžete nikdy nic pokazit, zkuste dát šanci pestřejším kabelkám, které nádherně rozzáří každý podzimní outfit i šedé podzimní dny. 

Inspiraci na trendy kabelky z českých e-shopů si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články