Módní ikona Eva Longoria: Její vyladěný podzimní outfit by měla mít v šatníku každá žena

Módní ikona Eva Longoria: Její vyladěný podzimní outfit by měla mít v šatníku každá žena
Zdroj: Profimedia
Nádherná Eva Longoria v modrých džínách, hnědém saku, lodičkách na vysokém podpatku a s béžovou kabelkou. Právě v takovém outfitu si před pár dny vyrazila herečka na večeři.Béžové sako Pieces. ZOOT, 1399 KčBéžové dámské sako Moodo. ZOOT, 609 KčBavlněná halenka. MOHITO, 299 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Je krásná, chytrá a má cit pro módu. Taková je herečka Eva Longoria, která i ve svých sedmačtyřiceti letech vypadá pořád skvěle. Jejím šatníkem by se proto mohla inspirovat nejedna žena. Outfit, ve kterém se nedávno objevila na veřejnosti, se vám na podzim bude určitě hodit.

Dana Klementová
Dana Klementová 04. 09. 2022 09:00

Ačkoliv ji většina zná jako hrdinku Zoufalých manželek, Eva Longoria je zároveň spokojenou maminkou a velkou milovnicí módy. Není proto divu, že ji mnoho žen vnímá jako módní ikonu. 

Podzimní outfit inspirovaný Evou Longorií

Hnědé sako, bílá halenka, džínové kalhoty a boty na podpatky jsou klasikou, kterou nemůžete nic zkazit. Nejenže lze takový outfit vynést kamkoliv, navíc sluší všem ženám každého věku. Podobné kousky by tak ve vašem šatníku rozhodně neměly chybět. 

Příslušný outfit pak navíc stačí korunovat elegantními doplňky, stejně jako to udělala Eva, a máte hotovo. Věčně usměvavá herečka sáhla po velkých kruhových náušnicích, hodinkách s barevným ciferníkem a béžové kabelce do ruky. Tedy rafinovaných kouscích vhodných pro každou příležitost. 

Jednoduchost a eleganci celého modelu podtrhla seriálová Gabrielle uhlazeným drdolem, který jí nejen velmi sluší, ale zároveň je také vlasovým trendem pro podzim 2022.

Módní značka Eva Longoria

Jelikož má Eva vytříbený vkus, není překvapením, že vlastní svou módní značku. Ta vznikla spojením trendy nápadů sympatické herečky se společností Eobuwie a Modivo.

Součástí nabídky této značky jsou rafinované kousky, zejména boty a kabelky, ze kterých si vyberou všechny dámy. Na své si přijdou zejména milovnice vysokých bot a blyštivých detailů. Co se týče barev, ani tady se Eva nedržela při zemi. Kromě zemitých tónů jsou její návrhy plné neonových a pastelových odstínů

Podzimní outfit inspirovaný Evou Longorií si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články