Kate Middleton obula lodičky, které pobláznily její fanynky: Dvoubarevné boty budou hitem podzimu 2022

Kate Middleton obula lodičky, které pobláznily její fanynky: Dvoubarevné boty budou hitem podzimu 2022
Zdroj: Showpix
Na Hrách Commonwealthu, které se konaly začátkem srpna v Birminghamu, obula Kate dvoubarevné lodičky značky Camilla Elphick v přepočtu za 7400 Kč.Doplnila je bílým kostýmkem, sako pochází z dílny Alexandera McQueena a vyjde na 30 tisíc korun.Slingback lodičky Alicia, které obouvá Kate Middleton. Camilla Elphick, 7400 Kč.Lakovaná dámské lodičky Caprice. Rejnokobuv, 1299 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Pokud stále váháte, jaké boty si pořídit pro nadcházející podzim, zde máte doslova královskou nápovědu. Vévodkyně Kate Middleton (40) v létě opakovaně vyrážela do společnosti v lodičkách, které hned upoutaly pozornost všech jejích fanoušků a mají velký předpoklad stát se nejžádanější obuví podzimu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 28. 08. 2022 16:00

Manželka prince Williama má, co se týče obuvi, velmi jednoduchý vkus. Ráda střídá lodičky nejrůznějších barev s pohodlnými bílými teniskami či sandály na klínku. V létě se ale jako červená nit táhl jejím botníkem trochu jiný motiv, a to lodičky krémové barvy s hnědou špičkou. Naposledy se v nich objevila začátkem srpna v Birminghamu na Hrách Commonwealthu, kde jimi doplnila elegantní bílý kostýmek.

Vévodkyně Kate nejspíš nastolila nový trend

Tento druh obuvi, kdy je část látky či kůže, která kryje špičku, přišitá ke zbytku boty horizontálními stehy, se pravidelně vrací do módy. A je jedno, zda v tomto stylu oblékáte lodičky, polobotky, balerínky nebo sandály s plnou špičkou. Moc dobře to ví i Kate Middleton, která jejich letošním opakovaným obutím nejspíš určila nový podzimní trend minimálně v domovské Velké Británii.

Boty se špičkou v jiné barvě vynáší Kate opakovaně

Jak už jsme u manželky prince Williama zvyklí, vynáší boty jak od drahých značek, tak i od těch dostupnějších. A platí to i pro tento styl. Zatímco po červencovém finále mužské dvouhry na tenisovém Wimbledonu předávala pohár vítězi Novaku Djokovičovi ze Srbska v nesmrtelných puntíkovaných šatech od Alessandry Rich a krémových slingback lodičkách s hnědou špičkou stejné značky za bezmála 16 tisíc korun, na charitativní zápas v pólu ve stejném měsíci Kate dorazila v bílých šatech Emilia Wickstead a dvoubarevných lodičkách značky Camilla Elphick v přepočtu za 5700 Kč, kterými ostatně ozvláštnila již zmíněný kostýmek z Her Commonwealthu.

Začalo to Wimbledonem

Vůbec první letošní vlaštovkou byl ale Katein outfit z června letošního roku, kdy uctila památku obětí pět let starého požáru Grenfell Tower v krémových košilových šatech Suzannah London a opět v oněch dvoubarevných lodičkách Alessandra Rich.

Co jiného byste tedy tento podzim měli mít v botníku, než lodičky v podobném stylu?

Zdroje informací:

Hellomagazine.com

Katemiddletonstyle.org

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články