Troje oblíbené lodičky Kate Middleton: Podobné seženete i pod tisícovku

Kate Middleton
Zdroj: Profimedia
Kate Middleton v elegantních bílých lodičkách. Gianvito Rossi, v přepočtu 13 288 Kč.Béžové lodičky do špičky na jehlovém podpatku. DeeZee, 880 KčSvětle béžové lodičky na podpatku. Anna Field, 720 KčKate Middleton v elegantním bílém kabátku, který zkombinovala s černými semišovými lodičkami. Gianvito Rossi, v přepočtu 16 017 Kč. + 4 fotky+ 5 fotek

Kate Middleton (40) není jen půvabná žena, ale především má velký cit pro módu. Proto není divu, že je považována za jednu z největších módních ikon vůbec. Jejím nejoblíbenějším doplňkem jsou pak lodičky. Které boty na podpatku podobné těm Kateiným můžete sehnat i na českých e-shopech?

Dana Klementová
Dana Klementová 08. 05. 2022 09:00

Elegance, noblesa, nadčasovost i smysl pro detail. Tak lze definovat módu manželky prince Williama, kterou se nyní můžete inspirovat i vy. 

Lodičky podle Kate Middleton

Jestli jde o nějakých botách říct, že na ně Kate nedá dopustit, pak jsou to lodičky do špičky na vyšším podpatku. Ty se trojnásobná máma nebojí vzít k šatům, kostýmkům ani kalhotám. 

Například od značky Gianvito Rossi si vévodkyně z Cambridge pořídila model 105 suede pumps s podpatkem vysokým 105 mm minimálně v šesti různých barevných variacích a vidíme je na ní skutečně často. Mimo typické bílé a černé lodičky Kate čas od času volí i ty v zeleném, modrém či červeném odstínu se semišovým povrchem.

Lodičky Kate Middleton na českých e-shopech

Pokud se chcete obuví Kate Middleton inspirovat i vy, můžete si prohlédnout naši fotogalerii, kde na vás čekají troje různé boty na podpatku, které unosíte téměř k čemukoliv.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články