Oblečte se jako Kate Middleton: 3 trendy jarní outfity britské vévodkyně dostupné i na českých e-shopech

Oblečte se jako Kate Middleton: 3 trendy jarní outfity britské vévodkyně dostupné i na českých e-shopech
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee.cz
Kate Middleton v okouzlujících žlutých šatech, bílých lodičkách se zlatým detailem a bílým psaníčkem. Pokud byste si takový outfit, který je na jaro a léto jako stvořený, chtěla také pořídit, na českých e-shopech byste za něj zaplatila 4952 Kč.Vzdušné bavlněné žluté šaty na jaro i léto. Delavie, 2653 KčBílé lodičky se zlatým zdobením. RAID, 1010 KčPozlacený náramek na ruku. Lotus, 890 Kč+ 10 fotek+ 11 fotek

Jaro je tu a kde jinde hledat módní inspiraci než u samotné Kate Middleton (40)? Vždyť právě vévodkyně z Cambridge svými modely inspiruje ženy po celém světě. Jaké jarní kousky podobné těm Kateiným jsou k dostání i na českých e-shopech?

Dana Klementová
Dana Klementová 26. 03. 2022 14:30

Když se objeví ve společnosti, vždy je to úchvatná podívaná. Kate Middleton je totiž uznávanou módní ikonou, která svými modely snad ještě nikdy nešlápla vedle. Pokud tedy chcete během jara působit stejně oslnivě jako manželka prince Williama, nechte se inspirovat vévodčinými outfity. 

Jarní outfity podle Kate Middleton

První outfity podle Kate Middleton jsme vám představili již v únoru a ani dnes tomu nebude jinak. Kde jinde totiž naleznete stylovější jarní kousky než v jejím šatníku?

Tentokrát nás okouzlily 3 outfity, které oceníte nejen na jaře, ale i během léta. Konkrétně se jedná o elegantní bílý kalhotový kostýmek, oslnivé žluté šaty a modré vzorované šaty

Kateiny outfity na českých e-shopech

Pokud toužíte po podobném outfitu, jako má Kate, nemusíte navíc utrácet velké peníze na zahraničních webech. Jednotlivé kousky oblečení se dají sehnat mnohem levněji i v českých e-shopech. Podívejte se na to do naší fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články