All black outfity nejsou nuda. Držte se těchto jednoduchých zásad a budete i v černé za hvězdu

All black outfity nejsou nuda. Držte se těchto jednoduchých zásad a budete i v černé za hvězdu
Zdroj: Freepik
Chlupatá černá košilová bunda. Lindex, 1299 KčČerný dámský koženkový křivák. Reserved, 659 KčDámské denimové černé šaty. Reserved, 899 KčČerné koženkové kalhoty s gumou v pase. Lindex, 999 Kč+ 7 fotek+ 8 fotek

Zeštíhluje, je nadčasová a nikdy se neokouká. Taková je černá barva. Pokud se ale do ní zahalíte od hlavy k patě, může působit nudně a tuctově. Pro all black outfity proto platí dvě zásady, na které byste rozhodně neměli zapomínat.

Dana Klementová
Dana Klementová 11. 03. 2022 08:00

Černá má tu výhodu, že sluší prakticky všem ženám a hodí se pro jakoukoliv příležitost. Proto se také all black outfity stávají čím dál populárnější. Pokud navíc takový outfit dokážete vhodně zkombinovat, budete za hvězdu.

Originální all black outfity

Černá je v oblasti módy jednou z nejoblíbenějších a nejčastěji využívaných barev. Mnoho žen se nebojí sáhnout ani po kompletně černých outfitech, které bezpochyby působí elegantně a stylově. Snadno se však může stát, že takový outfit bude vypadat fádně a monotónně. Jak tomu předejít? Stačí dodržovat pár zásad pro jednobarevné oblečení a dokonalý černý model je na světě. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Vsaďte na odlišné textury látek

Nejdůležitějším krokem na cestě ke stylovému jednobarevnému outfitu je kombinace odlišných textur. I když tak budete celá v černém, různé textury budou jinak odrážet světlo a dojem z celkového outfitu bude mnohem zajímavější, než kdybyste zvolila jeden typ látky. 

Jedním z nejvíce trendy materiálů je letos kůže. Pro černé modely se tento materiál hodí naprosto perfektně. Svojí odlišnou texturou příjemně zpestří každý outfit a dodá mu šmrnc. 

Nechte prosvítat kůži

Pomyslnou jiskru můžete černému outfitu dodat také pomocí průsvitných látek, které poodhalí pokožku. Černá barva působí v kontrastu s holou kůží senzačně, takže se rozhodně nezahalujte od hlavy až k patě, ale nechce kousek těla nezakrytý. 

Pokud hledáte inspiraci na stylové černé kousky nejen na jaro, můžete si prohlédnout naši fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články