Kate Middleton slaví 40. narozeniny: Vše, co podle přátel kdy chtěla, je dům, spousta dětí, psů a sporák

Kate Middleton slaví 40. narozeniny: Vše, co podle přátel kdy chtěla, je dům, spousta dětí, psů a sporák
Zdroj: Showpix
Vždy upravená a elegantní, zároveň veselá a ochotná na místě zavtipkovat. Takovou Kate miluje celá Británie.Kate je velká sportovkyně, takže když se poblíž naskytne míč, neváhá a vystřelí. K překvapení manžela Williama i přítomných fotografů.Děti a zvířátka vévodkyně neváhá pohladit ani na oficiálních návštěvách.Prý si přála domov plný dětí a psů. Vévodkyně s pejskem vlídně promlouvá i ve chvíli, kdy má na sobě drahé sáčko a lodičky.+ 10 fotek+ 11 fotek

V neděli oslaví Kate Middleton čtyřicáté narozeniny. Oslava bude s ohledem na aktuální pandemickou situaci skromná a proběhne pouze v úzkém kruhu rodiny. Jak ale zdroj z paláce prozradil, sama vévodkyně z Cambridge si na opulentní a drahé dárky nepotrpí. Sympatická a vždy elegantní Kate nejraději tráví čas s manželem a svými třemi dětmi - princem Georgem (8), princeznou Charlotte (6) a princem Louisem (3). „Nikdy se nechtěla stát slavnou," tvrdí její přátelé.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 01. 2022 12:30

Jak uvádí zdroj listu Daily Mail, oslavy budou probíhat přesně tak, jak si usměvavá vévodkyně přeje: Pravděpodobně se chystá jen nenápadná oslava. Kate si stejně nepřála nic okázalého, to není její styl.”

Kate Middleton nikdy nechtěla být slavná

Při příležitosti jejích kulatin se o povaze milované vévodkyně rozpovídalo hned několik blízkých přátel. Deníku The Sun a magazínu Hello! však - jak se dalo čekat - žádný kompromitující materiál” neposkytli. Naopak.

Jaká je tedy podle nich Kate, když sundá masku elegantní a etiketou svázané aristokratky? Vše, co Katherine kdy chtěla, je dům na venkově, spousta dětí, psů a sporák,” potvrzují obrázek sympatické ženy z lidu, jak se Kate celému světu jeví z fotek a veřejného vystupování. „Neměla nikdy zájem o velkou kariéru nebo se stát slavnou,” říká zdroj, „myslím, že by sama řekla, že se nenarodila proto, aby byla veřejnou osobou.”

Kate udržuje vztahy s Harrym a Meghan

Zajímavé také je, že vévodkyně měla nechat Meghan Markle a princi Harrymu „otevřené komunikační kanály” a když se jim v červnu narodila dcerka Lilibet, měla jí nechat poslat narozeninové a později také vánoční dárky.

Zdroj dále prozradil, že Kate je od přírody introvert a velmi plachá, ač s tím tvrdě bojuje. „Její přítomnost je nenápadná,” uvádí. Ostře sledovaná vévodkyně má být také velmi nervózní řečník, ale když už něco prohlásí, mohou si být lidé jisti, že jsou to skutečně její myšlenky a to, čemu věří. 

Princ William má vedle sebe báječnou ženu

Závěrem její známý přidává k dobru, že Kate často přichází se zajímavými nebo vtipnými nápady, o čemž svědčí bohatá fotogalerie, kterou jsme pro vás při příležitosti jejích narozenin připravili. Utvrdíte se v tom, že princ William má vedle sebe báječnou ženu, které se zkrátka jen přihodilo, že poznala budoucího panovníka a stala se aristokratkou. A i kdyby si to nikdy nepřála, ve své roli je Kate Middleton zkrátka půvabná, jako by se pro ni narodila.

Zdroje informací:

Elle.com

Dailymail.co.uk

Hellomagazine.co.uk

Thesun.co.uk

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články