6 nejlepších zimních kabátů Kate Middleton: Inspirujte se kousky z královského šatníku

6 nejlepších zimních kabátů Kate Middleton: Inspirujte se kousky z královského šatníku
Zdroj: Showpix
Jeden z nejúchvatnějších zimních outfitů Kate Middleton. Představila se v něm předloni v prosinci na návštěvě cardiffského hradu. Geniální na něm je především fakt, že barevně evokuje atmosféru nadcházejících Vánoc. Kostkovaná sukně pochází z dílny Emilii Wickstead, boty od Ralpha Laurena a parádní červený kabát od Alexandera McQueena.
Další z Kateiných oblíbených kabátů, v tomto případě od Catherine Walker. K tomu kabelka Strath Berry a boty Ralph Lauren.
Tento olivově zelený dlouhý kabát od Alexandera McQueena má Kate obzvláště v oblibě. Naposledy ho oblékla při loňské prohlídce londýnského nádraží. Doplnila ho šálou York Scarves za 452 Kč, kabelkou Grace Han za 48 tisíc Kč.
Tomu se říká trefa do fuchsiové! Kate se v tomto kabátku Hobbs za 11 tisíc Kč představila koncem listopadu na střední škole v Harrow. Doplnila ho rolákem stejné značky za 1700 Kč a lodičkami od Gianvita Rossiho 9500 korun.+ 2 fotky+ 3 fotky

Spolu s tím, jak venku klesají teploty, roste naše chuť obohatit šatník o trendy zimní kousky, zejména pak hřejivé kabáty. Jak si však z nepřeberného množství nabízeného zboží vybrat ten pravý? Odpověď je jednoduchá - stačí se inspirovat zřejmě nejstylovější ženou světa, vévodkyní Kate Middleton (39).

Tereza Švandová
Tereza Švandová 30. 11. 2021 09:00

Co se týče kabátů, má Kate téměř dokonalý vkus. Nikdy by si na sebe nevzala žádný, který by jí neslušel. Přednost přitom dává červené, zelené a modré barvě, ale nebrání se ani klasickým tmavým odstínům.

Co vzít pod kabát, aby váš outfit byl dokonalý

Kabáty vždy perfektně sladí se zbytkem outfitu. Ať už si pod ně vezme pletený svetřík, elegantní šaty nebo rolák se sukní. Jako skvělý doplněk se jí vedle kabelky osvědčila odpovídající šála.

"Kate fandí jednobarevným outfitům. Často proto obléká kabát a svetr ve stejné barvě a díky tomu působí uhlazeně. Navíc se jednobarevné kousky snadno kombinují, takže když jich máte v šatníku dostatek, nemusíte dlouho přemýšlet o tom, co si vzít na sebe," uvedla stylistka Hannah Eichler pro list Daily Mail.

Které značky preferuje Kate Middleton?

Vévodkyně z Cambridge patří k velkým fanynkám Alexandera McQueena, často ji také uvidíte v kabátech od Catherine Walker. Zde je přehled jejích nejslušivějších kabátů.

Zdroje informací:

Hellomagazine.co.uk

Usmagazine.com

Dailymail.co.uk

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články