10 nejlepších podzimních kabátů Kate Middleton: Osvojte si jedinečný styl vévodkyně z Cambridge

10 nejlepších podzimních kabátů Kate Middleton: Osvojte si jedinečný styl vévodkyně z Cambridge
Zdroj: Showpix
Při návštěvě Paříže v březnu 2017 se trojnásobná máma pochlubila mimořádně elegantním kabátem značky Catherine Walker. Tento kousek si Kate mimořádné oblíbila. Na sobě ho měla rovněž u příležitosti oslav svátku svatého Patrika, kterého se zúčastnila těsně před odletem do Francie.Březnovou návštěvu londýnské školy absolvovala Kate v jasně růžovém kabátku značky Max&Co.
Ač poněkud neformální, i tenhle tvídový kabát značky Dubarry za v přepočtu 13 500 Kč určitě patří do našeho výčtu. Kate se v něm představila v lednu 2019 na návštěvě zahrádkářské komunity v Londýně.Letos ve Skotsku předvedla manželka prince Williama celou plejádu kabátků. Mezi nejpovedenější určitě patřil tento krátký kobaltově modrý značky Zara v hodnotě cca 2 300 korun, který si na rozdíl od jiných Kateiných kousků může dovolit opravdu každá z nás.+ 6 fotek+ 7 fotek

Za 18 let, co se objevuje po boku britského prince Williama (39), se Kate Middleton (39) stala skutečnou módní ikonou, jejíž styl se snaží napodobit miliony žen po celém světě. Pokud mezi její obdivovatelky patříte i vy, nabízíme vám přehled jejích nejelegantnějších podzimních kabátů. Zda se budete inspirovat, už necháváme na vás.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 07. 09. 2021 09:00

Manželka prince Williama oblékla během svých královských povinností už bezpočet podzimních kabátů. A každý jí dokonale seděl. Ať už se rozhodla pro kousky španělské značky Massimo Dutti, obyčejný lehký kabátek ze Zary, nebo luxusní kabáty od britských značek Alexander McQueen či Catherine Walker.

Jeden styl, různé doplňky

Kate Middleton se navíc nebrání výrazným barvám. Vidět jste si tak mohli nejen v decentním černém kabátě, ale také například zářivě růžovém či šarlatově červeném, kterými kopírovala nejaktuálnější trendy.

Za léta v královské rodině udělala Kate z kabátů svou nejsilnější zbraň. Ač víceméně preferuje jeden styl, díky doplňkům, které k ním volí, působí stále nově, svěže a neotřele.

Deset Kateiných nejpovedenějších kabátů z posledních let si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Zdroje informací:

Vogue.com

Katemiddletonstyle.or

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články