Námořnické proužky se vracejí: Vypilujte svůj outfit jako Kate Middleton či Meghan Markle

Námořnické proužky se vracejí: Vypilujte svůj outfit jako Kate Middleton či Meghan Markle
Zdroj: Profimedia
Námořnické šaty One Village, 1600 KčDámský svetr s pruhy BRETON BRAKEBURN, 560 KčDámské triko SALOME proužky, 399 KčProužkovaný krátký top s knoflíky, 218 Kč
+ 3 fotky+ 4 fotky

Léto klepe na dveře a s ním i nesmrtelný módní trend v podobě námořnických proužků. Že i letos budou mimořádně in, potvrzují i módní ikony v čele s Kate Middleton (39) či Meghan Markle (39). Pojďte se s námi podívat, jak tuto klasiku vynést v doslova královském stylu!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 29. 06. 2021 09:00

Po topu či tričku s námořnickými proužky sahají členky britské královské rodiny každé léto. A moc dobře vědí proč. Tento styl v parných dnech nikdy nevyjde z módy. Navíc v něm budete působit elegantně, uvolněně a zkrátka příjemně.

Není žádným tajemstvím, že vévodkyně Kate je vedle květinových motivů a puntíků také letitou fanynkou bretaňských proužků. S oblibou je nicméně obléká i manželka jejího švagra Meghan Markle.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Meghan Markle Style (@meghan_marklestyle)

Jak námořnické proužky nejlépe kombinovat a kam se hodí

Námořnické proužky se výborně hodí na méně formální akce, na něž potřebuje elegantní, chytrý a zároveň uvolněný outfit. Klíčem k úspěchu je pak správné spárování pruhovaného vršku s tmavými kalhotami nebo džínami. Ty by měly mít co nejčistší linie.

Čím námořnické proužky korunovat

Vévodkyně, která se může pochlubit ukázkovou postavou, dává přednost skinny džínům - ať už v černé barvě, nebo námořnické modři. Svůj vzhled korunuje kratším barevně sladěným sáčkem a pohodlnými botami na klínku či bílými teniskami. Ženské nezbytnosti pak často nosí ukryté v červené kabelce nebo psaníčku stejné barvy.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články