Hobby dětí z britské královské rodiny: Kdo válí rugby a kdo raději zajde do divadla?

Hobby dětí z britské královské rodiny: Kdo válí rugby a kdo raději zajde do divadla?
Zdroj: Showpix, Profimedia/koláž - Lifee

Vídáme je často na pečlivě vybraných snímcích na sociálních sítích či na veřejnosti, kde si plní svoje povinnosti. Co ale nejraději dělají děti z britské královské rodiny, když se za nimi zavřou dveře jejich domovů? Pojďte se na to společně s námi podívat!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 27. 06. 2021 09:00

I děti s modrou krví potřebují nějaké odreagování. Aby pořád neseděly u televize nebo počítače, podporují je rodiče v řadě chvályhodných činností. Ať už jde o jízdu na koni, malování nebo tenis.

Princezna Charlotte

Jediná dcera prince Williama (39) a Kate Middleton (39) je podle všeho velmi aktivní dítko, které se věnuje hned několika sportům. "Miluje gymnastiku, zvládne hvězdu, stojku, cokoli," pochlubila se vévodkyně z Cambridge na oficiální návštěvě Irska.

Lottie (6) je také vášnivou milovnicí koní. Jezdit na nich začala v pouhých 17 měsících! A aby toho nebylo málo, chytl ji také balet. Podle časopisu People dochází jednou týdně na soukromé lekce do taneční školy na jihu Londýna a s maminkou Kate už dokonce vyrazila na představení baletu Louskáček do londýnské Royal Opera House.

Princ George

Nejstarší syn Williama a Kate je nadšený hudebník. Podle rodičů už se dokonce učí hrát na kytaru. Cizí mu ale není ani sport. Nejvíce si rozumí s raketou a míčkem. Vévoda a vévodkyně z Cambridge proto nechali na pozemku svého venkovského sídla v Norfoku vybudovat tenisový kurt, kde může George (7) poctivě trénovat. Sparing partnera mu buď dělá máma, která tenis rovněž miluje, nebo sestra Charlotte. Oba pak docházejí i na tréninky do Hurlingham Clubu v Londýně.

George se navíc může pochlubit něčím, co by mu vrstevníci bezpochyby záviděli. V minulosti totiž zkřížil rakety se švýcarskou tenisovou legendou Rogerem Federerem (39), který je rodinným přítelem Middletonových.

A samozřejmě ve výčtu jeho zálib nesmí chybět jezdectví. Ostatně, co by to bylo za prince bez koně?

Princ Louis

Také Georgeův mladší bratr Louis (3) má velmi blízko ke sportu. Namísto tenisu či gymnastiky ho ale okouzlila cyklistika. I proto v den svého nástupu do školky přesvědčil rodiče, aby ho nechali jet na odrážedle.

Cizí mu ale není ani výtvarné umění. Na jeho druhé narozeniny sdíleli Kate a William fotografii, na níž malý princ ukazuje ruce od barvy a snaží se namalovat duhu.

Mia Tindall

K velkým milovnicím koní patří i sestřenice výše uvedené trojice princátek Mia Tindall (7). Dcera vnučky královny Alžběty II. Zary Phillips (40) a Mikea Tindalla (42) má už dokonce vlastního poníka jménem Magic, na kterém může pilovat své jezdecké dovednosti.

Že by ale Mia byla jemná dívka, se rozhodně říct nedá. Podle Mikea by jí výborně sedělo tzv. tag rugby, tedy bezkontaktní forma klasického rugby. "Byl bych opravdu rád, kdyby se mu začala věnovat. Je to skvělý způsob, jak se naučit pracovat s tělem, všestranně zlepšit fyzičku a koordinaci oko-ruka," tvrdí Tindall, který sám rugby vrcholově hrál.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Synovi prince Harryho (36) a Meghan Markle (39) jsou sice teprve dva roky, nicméně už i on má svoje oblíbené činnosti. Podle Harryho začal kopat do míče. "Potřebovali bychom nějaké mini rugbyové balony. Spoustu mini rugbyových balonů. Archie je totiž ve věku, kdy je někam kopne a my je pak nemůžeme najít," vylíčil princ Harry v nedávném rozhovoru s bývalým hráčem rugby a trenérem Ellerym Hanleyem.

Zahálet ale malý Archie nenechává ani svou intelektuální stránku. S maminkou Meghan si často prohlíží dětské knížky. Jeho nejoblíbenější je prý Kachna! Králík!.

Zdroj informací:

hellomagazine.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články