Tajná kosmetická vychytávka Kate Middleton: Čím se jí daří oklamat stárnutí pleti?

test alt popisku 2
Zdroj: Showpix

Ačkoli je Kate Middleton (39) zaneprázdněnou mámou tří dětí, za všech okolností vypadá upraveně, krásně a svěže. Její zářivá pleť jako by nejevila známky nestárnutí. Jak jen to manželka britského prince Williama (38) dělá? Odpověď na tuto otázku vás možná překvapí.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 16. 06. 2021 09:00

Za jejím vzhledem z velké části samozřejmě stojí zdravý jídelníček a pravidelné vydatné cvičení, pokud ale jde o kosmetické fígly, má vévodkyně z Cambridge také jedno eso v rukávu. Jedná se o pomocníka v péči o pleť, kterého si může dovolit prakticky kdokoli s jakýmkoli typem pleti. A nemusí za něj utrácet spoustu peněz ani sedět hodiny s pleťovou maskou na obličeji.

Jde o žínku na obličej. Podle magazínu Hello! používá Kate Middleton zmíněný kousek látky každý večer. Ostatně i její vizážistka Arabella Preston, která měla na starosti líčení vévodkyně na svatbu s Williamem, připustila, že jde o nejlepší způsob, jak odstranit z obličeje zbytky make-upu a další nečistoty.

Jak žínka na obličej funguje?

Příjemným přínosem používání žínky na obličej je čistší pleť. Látka mnohem lépe odstraní nečistoty, než když si obličej budete omývat rukou nebo pod tekoucí vodou. Trumfne podle Preston i méně šetrné čisticí kartáčky na pleť. Pokožka bude rovněž zářivější, neboť látka perfektně odstraní odumřelé buňky.

Žínka se osvědčila i v boji proti akné. Pokud si jí denně budete čistit obličej, póry se vám nebudou tolik ucpávat a pleť bude už po měsíci působit mnohem zdravěji.

Výhodou této žínky je i cena. Stojí kolem 170 korun a vydrží vám déle než odličovací tampony. Prát by se měla v pračce jednou týdně.

Zdroje informací:

hellomagazine.com

brit.co

today.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články