Stárněte s grácií jako Meryl Streep: 10 top outfitů trojnásobné držitelky Oscara

Stárněte s grácií jako Meryl Streep: 10 top outfitů trojnásobné držitelky Oscara
Zdroj: Showpix/koláž - Lifee.cz
Na newyorskou premiéru filmu Nikdy není pozdě vynesla Streep róbu od Valentina.Koktejlové šaty Marni v barvě královské modři doplněné černým zdobeným páskem si Meryl oblékla na britskou premiéru filmu Mamma Mia! Here We Go Again.Na berlínské premiéře filmu Ave, Caesar! zazářila Meryl v šatech s hadím vzorem značky Prada.Róbu s dlouhým rukávem značky Givenchy představila Streep na filmovém festivalu v Benátkách.+ 6 fotek+ 7 fotek

Meryl Streep (71) je nejen hollywoodskou hvězdou první velikosti, ale vyzná se i na módním poli. Pojďte se inspirovat desítkou jejích nejpovedenějších outfitů z posledních šesti let. Být ve zralém věku za dámu opravdu není nijak složité.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 15. 06. 2021 09:00

Trojnásobná držitelka Oscara se během let propracovala k osobitému elegantnímu stylu, který je stejně nadčasový jako její filmové role.

Tajemství jejího nadčasového stylu

Ač ve snímku Ďábel nosí Pradu ztělesnila šéfku prestižního módního magazínu, ve skutečnosti si na trendy z módních přehlídek nebo Instagramu vůbec nepotrpí. V minulosti se dokonce nechala slyšet, že jí móda nemůže být více ukradená. "Když nějaký kousek přibude do mého šatníku, obvykle tam setrvá až do chvíle, než se rozpadne," žertovala herečka.

To však neznamená, že by neměla vytříbený vkus. Zatímco v osmdesátých letech jejímu šatníku dominovaly blejzry, kombinézy a áčkové sukně, v posledních letech si herečka potrpí spíše na kalhotové kostýmy od Lanvina či dlouhé róby od Valentina. Přesně tak, jak se hodí k jejímu věku.

Zdroje informací:

style.nine.com.au

vogue.co.uk

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články