William a Kate poděkovali za deset let podpory a ukázali dojemné rodinné video

William a Kate poděkovali za deset let podpory a ukázali dojemné rodinné video
Zdroj: Showpix

Princ William (38) a vévodkyně Kate (39), kteří 29. dubna 2021 oslavili desáté výročí svatby, veřejně poděkovali za stovky přání k jejich významnému dni. Na sociálních sítích také zveřejnili video s celou svou rodinou.

Jana Jánská
Jana Jánská 30. 04. 2021 10:02

William a Kate žijí už deset ve spokojeném svazku, kterým neotřásly ani velké skandály královského rodu. Mají tři krásné děti - prince George (7), princeznu Charlotte (5) a prince Louise (3).

Slova díků za podporu

Noblesní pár komunikuje s veřejností prostřednictvím sociálních sítích, na kterých se nedávno pochlubili i fotografií malého Louise, který oslavil třetí narozeniny. K výročí svatby zveřejnili i dvě fotografie, nyní přidali slova díků fanouškům a rodinné video. "Děkujeme za laskavé zprávy k výročí naší svatby. Jsme nesmírně vděční za deset let podpory, které se nám jako rodině v životě dostalo," napsali k dojemnému videu.

Kameraman je na nich natočil během pobytu na venkově. William a Kate působí i na záběrech velmi šťastně, procházejí se s dětmi přírodou nebo opékají oblíbené maršmelouny.

Velkolepá veselka

William a Kate se vzali 29. dubna 2011, a svatba to byla skutečně velkolepá. Bezmála dvě tisícovky pozvaných svatebních hostů, další milion "civilů" přihlížejících po cestě, desítky milionů diváků u televizních obrazovek a 72 milionů zhlédnutí přenosu na YouTube nejen v zemích Commonwealthu, ale doslova po celém světě – to všechno byly kulisy skutečně královské veselky.

Vyšla přibližně na 23,7 milionu liber, což tehdy v přepočtu znamenalo přes 670 milionů korun. Podle australského deníku Herald Sun bylo prý jen na květinovou výzdobu potřeba kolem 14,5 milionu korun. Náklady na samotnou svatbu nesly rodiny snoubenců, zatímco ochranka a další nezbytnosti byly hrazeny z pokladnice Jejího Veličenstva.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články