Princ Louis poprvé vyrazil do školky. Jaké tajemství ukrývá jeho námořnicky modrý svetr?

Princ Louis poprvé vyrazil do školky. Jaké tajemství ukrývá jeho námořnicky modrý svetr?
Zdroj: Profimedia
Princ Louis oslavil třetí narozeniny. Královská rodina při té příležitosti zveřejnila fotografii, na níž se nejmladší potomek britského prince Williama (38) chystá poprvé do školky.Malý Louis při té příležitosti oblékl námořnicky modrý svetr, nebesky modré kraťasy a modro-bíle pruhovanou košili. Vybaven baťůžkem a odrážedlem zamířil za vzděláváním.Stejný svetr často a rád obléká jeho otec, princ William. Měl ho na sobě i při oznámení narození princezny Charlotte a prince Louise.

Princ Louis oslavil třetí narozeniny. Jeho maminka Kate (39) při té příležitosti zveřejnila fotografii, na níž se nejmladší potomek britského prince Williama (38) chystá poprvé do školky. Sedí na červeném odrážedle s batůžkem na zádech, oblečený do modrého svetru, který na sobě nemá jen tak náhodou. Proč ho Kate pátému následníkovi trůnu pro tuto příležitost vybrala?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 23. 04. 2021 14:38

Podle webových stránek listu Daily Mail se jednalo o jednoznačný vzkaz. Stejně barevný svetr totiž velmi často obléká jeho táta. Měl ho na sobě i při nejvýznamnějších příležitostech, které udaly směr jeho dalšímu životu.

Modrý svetr pro přelomové události

Poprvé fotoaparáty zaznamenaly prince Williama v námořnicky modrém svetru roku 2001, kdy jako devatenáctiletý přijížděl na St. Andrews University, kde potkal svou osudovou láskou Kate Middleton.

Stejně barevný svetr s výstřihem do V doplněný o sněhobílou košili oblékl druhý následník britského trůnu také v květnu roku 2015 u příležitosti oznámení narození své jediné dcery, princezny Charlotte.

A velmi příznačně na něj nezanevřel ani ve chvíli, kdy s vévodkyní Kate v dubnu roku 2018 odcházeli z porodnice svaté Marie v Paddingtonu a představili světu právě malého Louise.

Rošťácké kolo a tenisky

Není proto divu, že stejně barevný svetr oblékl nejmladší potomek sympatického páru také ve svůj první významný den, a to nástup do prestižní školky slečny Willcocksové, kde zaplatíte za roční docházku v přepočtu neuvěřitelných 670 tisíc Kč.

Kromě modrého svetru vynesl Louis ještě modro-bíle proužkovanou košili a nebesky modré šortky. Krátké kalhoty musejí podle tradice nosit všichni mužští členové královské rodiny, dokud nedosáhnou věku osmi let. A to bez ohledu na typicky britské sychravé počasí.

Louisův outfit korunovala Kate pohodlnými teniskami Adidas Kids Duramo za 900 Kč, v nichž může malý princ podle libosti řádit nejen na odrážedle, ale i na zahradě luxusní školky.

Pozornosti fanoušků královské rodiny samozřejmě neuniklo ani odrážedlo, na němž Louis do školky vyrazil. Jde o kolo velmi oblíbené značky Frog, konkrétně model Tadpole Plus, který vyjde na 7000 Kč.

Zdroje informací: Daily Mail

Zdroje fotografií: Profimedia.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články