Britská královská rodina zveřejnila fotografie syna Louise. Ten je věrnou kopií své mámy Kate

Britská královská rodina zveřejnila fotografie syna Louise. Ten je věrnou kopií své mámy Kate
Zdroj: Profimedia.cz

Každá máma si přeje, aby jí bylo podobné alespoň jedno z jejich dětí. Vévodkyně Kate nebyla výjimkou. Ovšem zatímco někomu se tato touha nevyplní, manželka prince Williama si může mnout ruce. Nejmladší syn Louis totiž vypadá jako její věrná kopie.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 24. 04. 2020 10:20

Čas utíká jako voda a nedávno narozené královské miminko slaví už dva roky. Ku příležitosti Louisových druhých narozenin královská rodina zveřejnila několik jeho fotografií, na kterých vypadá, jakoby své mámě z oka vypadl.

Louis je obrazem Kate

Louis oslavil narozeniny pouze se svou rodinou ve venkovském domě Anmer Hall, ve kterém je Williamova rodina izolovaná od ostatních v době koronavirové pandemie. „Každý pořád říká, jak je Louis obrazem Kate,” uvedl pro People blízký přítel královské rodiny. „Ona to miluje a myslí si, že je to velmi milé. Často vtipkuje, že je Louis jediný z jejich dětí, který vlastně vypadá jako ona,” dodal zdroj.

V polovině tohoto týdne Kensingtonský palác zveřejnil několik fotografií malého prince, které byly pořízeny v rámci projektu umění a řemesel v rodinném venkovském sídle v Norfolku. Louis na nich měl modro bílou košili, roztomilý výraz a ruce pokryté duhovou barvou. O den později byly vydány i další dvě fotografie, na kterých měl malý princ barvu i na obličeji. Vévodkyně Kate je poté „pověsila“ i na Instagram.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Royal Family (@theroyalfamily),

Každý, kdo fotky viděl, měl ihned jasno – malý Louis je kopií své matky, ale i jejího otce Mika Middletona – tedy princova dědečka. Zato jeho sestra, princezna Charlotte, bývá často přirovnávaná ke své prababičce, královně Elizabeth.

Akční Louis

Nyní však ve světě řádí koronavirus, a tak celá královská rodina udržuje kontakty alespoň přes sociální sítě. Do videohovorů se zapojuje taky princ Louis, který ale bývá hodně akční. Princ William v nedávném rozhovoru pro BBC dokonce uvedl, že jakmile jeho syn na obrazovce spatří červené tlačítko, tak ho vždy musí ihned zmáčknout a tím hovor ukončí.

Královské děti se zúčastnily také týdenní iniciativy Clap for Our Carers, která se konala před jejich domem. Všichni zúčastnění tleskali na podporu zdravotníků a všech ostatních, kteří se ocitli v první linii. A video, které poté Kate zveřejnila, sklidilo velký obdiv.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články