Princ William a Kate zveřejnili fotky k 10. výročí svatby, jen zásnubní prsten má cenu přes 8 milionů

Princ William a Kate zveřejnili fotky k 10. výročí svatby, jen zásnubní prsten má cenu přes 8 milionů
Zdroj: Profimedia.cz

William a Kate, nejpopulárnější pár britské monarchie, dnes slaví přesně deset let od svatby století. U této příležitosti zveřejnili dvě fotografie, které je ukazují jako stabilní a šťastnou dvojici.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 29. 04. 2021 11:03

Oba portréty vznikly na začátku tohoto týdne v areálu Kensingtonského paláce a podepsal se pod ně fotograf celebrit Chris Floyd. Královský pár je zjevně v dobré náladě, působí nenuceně a pořád zamilovaně.

Vzpomínky na Dianu

Oba jsou laděni do modré, ať už jde o Williamův klasický pulovr a košili nebo lehké zavinovací šaty, které oblékla Kate. Jde o model Avery od londýnské značky Ghost s květovaným motivem a volánky. Jejich cena je přibližně 6000 korun.

Jako výjimečný detail zde vystupuje zásnubní prsten, který původně patřil princezně Dianě. Dnes se jeho hodnota odhaduje na přibližně 8,5 milionu korun. To ale není jediná vzpomínka na Williamovu matku.

Rodinné hodinky

Hodinky OMEGA Seamaster Quartz v hodnotě přibližně 110 000 korun jsou Dianiným dárkem a princ je od svatby prakticky nesundal ze zápěstí. Když William požádal Kate o ruku, věnoval jí Dianin prsten, aby si byl jist, že matka s ním bude sdílet tuto památnou situaci. Sám nenosí žádné šperky, jenom hodinky, které mu patrně stejným způsobem mají navždy připomínat milovanou matku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený April Myedresshouse (@myedresshouse)

A aby těch vzpomínek na minulost nebylo málo, když se Kate přitulí k Williamovi a položí hlavu na jeho rameno, zatímco princovi na tváři zazáří obrovský úsměv, jde o odkaz na jejich portrét z roku 2010. Kate se prakticky nezměnila...

Zdroje:

Harpersbazaar.com: Prince William and Duchess Kate Celebrate 10th Anniversary with Romantic New Portraits

Katemiddletonstyle.org: Gorgeous new photos of William and Kate released to mark the couples 10th wedding anniversary

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články