Meghan Markle a princ Harry: S kterými hvězdnými potomky budou vyrůstat jejich děti?

Meghan Markle a princ Harry: S kterými hvězdnými potomky budou vyrůstat jejich děti?
Zdroj: Freepik

Za táty mají britské prince, jejich osudy však nemohou být rozdílnější. Zatímco děti druhého následníka trůnu Williama (38) vyrůstají ve Velké Británii spoutaní tradicemi královské rodiny, potomky jeho bratra Harryho (36) čeká bezstarostné dětství mezi smetánkou Hollywoodu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 13. 06. 2021 09:00

Harry s manželkou Meghan Markle (39) žijí v Montecitu, snobském městečku severovýchodně od Los Angeles, kde jsou jejich sousedy mimo jiné hvězdný herec Orlando Bloom (44) a jeho přítelkyně, zpěvačka Katy Perry (36). A právě s jejich dcerou Daisy Dove budou Archie Harrison Mountbatten-Windsor (2) a jeho novorozená sestřička Lilibet Diana vyrůstat.

Kdo všechno budou parťáky potomků vévody a vévodkyně ze Sussexu?

Alexis Olympia Ohanian Jr. (dcera Sereny Williams)

Vůdcem dětské bandy se snadno může stát Olympia, tříletá dcera Sereny Williams a podnikatele Alexise Ohaniana (38). Rodina se sice většinu času zdržuje na Floridě, ale není pochyb o tom, že Serena tu a tam sedne do soukromého tryskáče, aby si užila pokec u kafíčka s kamarádkou Meghan a nechala děti si spolu pohrát.

Bývalé sousedky z Beverly Hills 90210 se spolu přátelí od roku 2014. Nerozdělila je ani vzdálenost v dobách, kdy herečka žila ve Velké Británii. Serena s Alexisem například nechyběli roku 2018 na svatbě Markle s princem Harrym, a Meghan naopak zachytily kamery v září 2019 v New Yorku, jak zuřivě fandí Sereně na tenisovém US Open.

Williams byla také jednou z prvních, kdo viděl Archieho. "Meghan je jedním z nejsilnějších lidí, které znám. Je ztělesněním sebevědomí  a obětavosti," prohlásila tenisová legenda.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams)

Daisy Dove Bloom (dcera Orlanda Blooma)

Do okruhu přátel vévody a vévodkyně ze Sussexu patří také hollywoodský herec Orlando Bloom a jeho přítelkyně, zpěvačka Katy Perry (36). Těm se loni v srpnu narodila dcerka Daisy Dove. Výhodou je, že hvězdný pár žije v sídle, které se nachází v podstatě jen přes ulici od domu Meghan a Harryho. Není tak pochyb o tom, že jejich děti spolu budou trávit hodně času.

Harry nejenže sdílí s Orlandem britský původ, ale jak sám přiznal, jsou velmi často v kontaktu prostřednictvím textových zpráv.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Orlando Bloom (@orlandobloom)

Ella a Alexander Clooneyovi (dvojčata George Clooneyho)

Mezi slavné přátele Meghan a Harryho patří i George Clooney (60) s manželkou Amal Alamudin (43). Ti v roce 2018 nechyběli na svatbě vévody a vévodkyně ze Sussexu, a dokonce se spekulovalo o tom, že herec byl jedním z Archieho kmotrů.

To Clooney popřel, nicméně ho velmi znepokojilo, že Archie přišel na svět na jeho narozeniny. "Byl to můj velký den a teď se v něm narodilo nějaké královské dítě. To mě trošku irituje, protože doteď jsem sdílel narozeniny jen s Orsonem Wellesem a Sigmundem Freudem," poznamenal známý šprýmař v rozhovoru s ExtraTV.com.

Ať tak, či onak, není pochyb o tom, že Archie s Lilibet budou trávit značnou část dětství s Georgovými čtyřletými dvojčaty Ellou a Alexandrem.

Zdroje informací:

dailymail.co.uk

hellomagazine.com

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články