Chcete předcházet trendům? Podívejte se, jaké doplňky a kabelky jsou oblíbené pro období 2021-2022

Chcete předcházet trendům? Podívejte se, jaké doplňky a kabelky jsou oblíbené pro období 2021-2022
Zdroj: EOBUWIE.PL

Není kabelka jako kabelka. Chcete vědět, které budou TOP v nadcházející sezóně? Sledujete trendy a chcete jít vždy s dobou? Podívejte se, co se bude nosit.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 27. 04. 2021 14:11

Kabelka je nepostradatelnou součástí dámského šatníku. Ať už preferujete styl elegantní nebo sportovní, je to nejen designový doplněk, ale v podstatě vaše pravá ruka. Minimalistické, velkorysé, na zip, šněrování, nebo patent, je jich takové množství, že občas člověk neví, kterou si vybrat.

Svou roli ve výběru hrají také trendy. Zatímco před pár lety byly v kurzu lakovaná psaníčka, ještě před tím kabelky sešívané z kousků kůže – je kabelka vždy prostředkem, jak vyjádřit svůj styl a zároveň nezbytný pomocník v tom, abyste u sebe měly vždy všechno potřebné.

Kabelky můžou sloužit i jako komunikační prostředek, například anglická královna polohou své kabelky komunikuje se svými osobními strážci, kteří díky tomu ví, koho jí držet od těla, a kdy zareagovat. Pojďme se podívat na to, jaké kabelky budou nadcházející sezónu v trendu, a bez čeho se prostě neobejdete.

Móda je v poslední době velmi velkorysá, a dovoluje vám vybrat si mezi kabelkami různých velikostí i designů. Stejně jako v loňském roce ale budou hrát ale svou roli i mikro kabelky, do kterých se vám vejde maximálně mobilní telefon.

EOBUWIE.PL

Jaké vzory letos vládnou světu?

Mezi vzory vládne zvířecí potisk a kovový lesk, a návrháři kladou velký důraz na pastelové odstíny, které dokonale doplní letní módu. Pokud ale sázíte na klasiku, je tu kabelka Calvin Klein, která díky svému nadčasovému designu prostě nezestárne.

Absolutním topem mezi kabelkami je ale heslo: čím větší, tím lepší. Velké kabelky, do kterých se vám vejde opravdu všechno, nyní vládnou módnímu světu. Jedny z těch opravdu nepřekonatelných, s odvážným designem a nestárnoucím tvarem, jsou Desigual kabelky.

Pokud ale fandíte spíše ekologii a preferujete udržitelné materiály, nemusíte být smutní. I ty jsou jedním z velkých trendů letošního roku. Módní kabelky na jaro 2021 jsou utaženy šňůrkou nebo sponou, jsou velké a dodávají celému stylingu neobvyklý výraz.

Vrací se také doba plochých kufříků nebo tašek na dokumenty, na dlouhém řemínku, nošeným šikmo přes tělo. Jsou dokonalým doplňkem k pracovnímu oblečení. A pokud řemínek nahradíte masivním řetízkem, dostane váš outfit okamžitě luxusní vzhled.

Nezapomeňte ale také na tkané kabelky v přírodních barvách. Textura a vzor hraje letos v módě velkou roli. A spojí-li se s výraznou pastelovou nebo neonovou barvou, můžete si být jisti, že opravdu jdete s módou.

Ať už si ale vyberete kabelku vekou či malou, barevnou nebo s tlumených barvách, vždy je jedna věc, na kterou byste zapomenout neměli. Dobrou kabelku tvoří hlavně kvalitní zpracování, pevné švy, odolný matriál a případně pevný zip. Pokud nechcete kabelku z kůže, hlídejte si také kvalitu podšívky a její upevnění ke kabelce. Nekožené materiály mají obecně kratší životnost a rychleji se opotřebovávají.

Každopádně výběr perfektní kabelky by se neměl uspěchat. Kabelka definuje váš náhled na módu, na život a na váš životní styl. Nebojte se tedy připlatit více za kvalitu, abyste si koupily doplněk, který budete rády a s hrdostí nosit každý den.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články