Módní batůžky umí být praktické i elegantní

Módní batůžky umí být praktické i elegantní
Zdroj: pixabay.com/cs/
Batoh s barevným květinovým vzorem bude tou pravou výbavou na jaro. Jeho pohodlnost zajišťují nastavitelné popruhy a ucho do ruky.Tento batůžek bude určitě vhodný k elegantnímu stylu oblečení. Navíc je 2v1. Můžete jej využívat nejen jako batoh, ale také jako kabelku.Batoh není pouze pánskou záležitostí. I s touto zlatou barvou uděláte velkou parádu. Nebojte se trochu experimentovat.Batohy prodávají i takové známé značky jako je Versace. Tento kousek je vyrobený z eko kůže a bude se vám hodit jak k džínové bundě, tak k šatům.+ 9 fotek+ 10 fotek

Poslední dobou se značné oblibě u žen těší batůžky. Záměr módních návrhářů prolomit tabu v oblasti batohů pro dámskou populaci se rozhodně povedl. A tak již dnes není výjimkou, když ve městě potkáte ženu v elegantním oblečení s batůžkem na zádech.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 24. 02. 2020 14:00

Pokud se rozhodnete takový batůžek pořídit, rozhodně neprohloupíte. Tento módní doplněk má spoustu nesporných výhod. Jednou z nich je i zdravotní benefit, protože batohy šetří záda. Ač na kabelku nedá žádná žena dopustit, tak právě zádům dává rozhodně zabrat. Obzvlášť pokud v ní přenáší spoustu věcí. Naopak batůžek se pěkně rozprostře na zádech a tím ulevuje páteři. Jak známo, ženy jsou neustále v pohybu a něco řeší. Takže ať už často vyřizujete zprávy, nosíte tašky či vodíte děti do školy nebo školky, díky batohu budete mít obě ruce neustále k dispozici.

Batoh podle situace

Určitě není problém najít různé druhy batohů. V dnešní době je již sortiment tohoto zboží velmi široký.  K zakoupení jsou kožené, koženkové, semišové, s různými vzory a barvami. Jdete na kafe s kamarádkou? Zvolte určitě menší batůžek s elegantními prvky, který podtrhne vaše oblečení. Pokud jdete do práce a potřebujete sebou více věcí, tak určitě sáhněte po sportovnějším batůžku s kapsou pro počítač a větším úložným prostorem.

Nezbytné prvky

Elegantní či sportovní. Ať už je vám jakýkoliv styl bližší, tak svůj batůžek určitě najdete. Při výběru dbejte nejenom na materiály a barvy, ale současně i na zdravotní a bezpečnostní prvky. Batůžek by měl být dobře uzavíratelný, ideálně s překrytým zipem a vnitřní, opět uzavíratelnou kapsou pro peněženku a doklady. Důležité jsou nastavitelné popruhy, díky kterým si ho můžete uzpůsobit dle aktuální potřeby.

NA MÓDNÍ BATŮŽKY RŮZNÝCH STYLŮ SE PODÍVEJTE GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články