Sport podle horoskopu: Beranky jsou soutěživé, Vodnářky individualistky

Sport podle horoskopu: Beranky jsou soutěživé, Vodnářky individualistky
Zdroj: Pixabay

Je na čase si trochu rozhýbat tělo, které si přes zimu udělalo tukové zásoby. Pojďme se mrknout na to, který sport vás bude bavit podle vašeho znamení zvěrokruhu!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 16. 02. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beranky jsou aktivní a soutěživé, proto mají v oblibě sporty, při kterých se mohou předvést. V kolektivních sportech bývají nenahraditelné a často jsou z nich skvělé kapitánky týmů! Milují adrenalin, proto se nebojí ani těch opravdu nebezpečných sportů. Některé Beranky mohou dokonce vyhledávat silové sporty.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice jsou vytrvalé sportovkyně, které nejraději sportují venku v přírodě. Pokud se Býčice pro nějakou aktivitu nadchne, tak u ní obvykle už zůstane. Mají rády plavání, protože při něm rovnoměrně zatěžují celé tělo. Přes léto jsou to vášnivé cyklistky, které milují dlouhé vyjížďky na kole do přírody.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně se nesmí při sportu nudit, rády proto zkoušejí nové a nové aktivity. Zbožňují výzvy a bývají to týmové hráčky, proto vyhledávají sporty, kde mohou tyto dvě věci spojit. Rády si s přáteli zahrají volejbal nebo golf, u kterého mohou i diskutovat. Bavit je může také aerobic.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice volí raději individuální sporty, jelikož se nerady podřizují ostatním. Mají oblibu spíše v oddechových cvičeních jako je taj-či. Super volbou jsou pro ně druhy cvičení, které mohou vykonávat sami doma. Skvěle se odreagují ve vodě, takže plavání a aquaerobic je skvělou volbou.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice potřebují při sportu vyhrávat a dělá jim dobře obdiv okolí. Pokud jsou součástí týmu, tak chtějí být kapitánkou. Nerady se ale přizpůsobují ostatním, proto častěji volí individuální sporty. Mají rády prestižní sportovní kluby a fitka. Na zklidnění mysli u nich perfektně funguje jóga.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny velice pečují o svoje zdraví a sport berou jako součást zdravého životního stylu. Vyhovuje jim třeba zumba, jelikož skvěle zvládají skupinové cvičení. Panny rády vyzkouší něco originálního, jako je cvičení na vibrační plošině.  Dobrou volbou je také tenis.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se rády věnují tělesným cvičením, která přispívají k vnitřní harmonii. Dobrou volbou je proto jóga nebo pilates. Jelikož Váhy hledají rovnováhu, nabízí se také chůze po laně či cvičení na velkém nafukovacím míči. Váhy se nebrání ani skupinovým činnostem.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štířice jsou příslušnice vodních znamení, proto milují všechny sporty spojené právě s vodou. Jsou dobré také v zimních sportech, jako je lyžování či běžky. Obvykle mají rády také běh či rychlou chůzi. Některé Štířice najdou zalíbení v bojových uměních.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou nejraději, když mohou své pohybové aktivity spojit s cestováním, proto je pro ně ideálním sportem turistika, běh na lyžích či vodáctví. Střelkyně jsou odvážné, proto nepohrdnou ani horolezectvím. Vhodné jsou pro ně také sporty, které je naučí sebeovládání.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky jsou vytrvalé a mají velkou sebekázeň! Jsou spíše konzervativnější, proto volí osvědčené sportovní aktivity. Jsou to dobré týmové hráčky, kterým vyhovuje tenis či badminton. Kozorožky také milují dlouhé procházky v přírodě či jízdu na kole.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky mají na poli sportu zmapované všechny novinky a vyzkoušely už celou řadu sportovních aktivit. Baví je překonávat překážky a jsou to spíše individualistky. Jsou velice vytrvalé, takže je pro ně vhodný běh na dlouhou trať či běh na lyžích.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby upřednostňují relaxační sporty a není pro ně vhodné, aby měly příliš velkou fyzickou zátěž. Jako ryba ve vodě se cítí při všech vodních sportech. Pro uvolnění a psychickou pohodu jsou pro ně nejlepší volbou všechny typy východních cvičení.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články