Hubnutí podle horoskopu: Co na vás bude fungovat v roce 2023

Hubnutí podle horoskopu: Co na vás bude fungovat v roce 2023
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Berani by měli pamatovat na to, že jídlo nemusí dojíst za každou cenu.Býci by měli jíst po malých dávkách, ale častěji.Pro Blížence je ideální chůze nebo jízda na kole.Raci musí dbát během diet na dostatečný přísun tekutin.+ 8 fotek+ 9 fotek

Milé dámy, chcete zhubnout a nedaří se vám to? Vaše znamení zvěrokruhu dokáže ledacos napovědět. Podívejte se proto na osvědčené tipy pro jednotlivá znamení. Využijete je právě v roce 2023!

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 01. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beranky nepatří mezi ženy, které bojují s nadváhou, protože mívají dost pohybu. Pokud chce ale Beranka zhubnout, měla by celou akci brát jako výzvu a stanovit si jasný cíl. Beranky nerady prohrávají, proto boj jen tak nevzdají. Měly by se naučit jídlo nedojídat za každou cenu a vyhnout se jakémukoli přidávání. Ve volném čase by se měly věnovat sportu, který je baví. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice mají jakožto příslušnice zemského znamení relativně velké sklony k tloustnutí. Naštěstí jim hodně záleží na vzhledu, proto se samy od sebe hlídají a kila navíc řeší. Býčice by neměly hladovět, ale měly by jíst po malých dávkách vícekrát za den. Vyhnout se musí červenému masu a živočišným tukům, které jim vůbec neprospívají. Do jídelníčku mají naopak zařadit citrusy. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně musí být v případě diet velice opatrné, protože hrozí, že při drastické dietě utrpí jejich zdraví a ony ve výsledku ještě přiberou. Dbát by měly na dostatek pohybu, který má být co nejpřirozenější. Ideální volbou jsou proto dlouhé procházky, běh či jízda na kole. Blíženkyně by také měly jíst dostatek zelených plodů, mezi něž patří královna všech diet - okurka. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice jsou od přírody náchylné k žaludečním a střevním problémům, proto musí s dietami zacházet opatrně. Ideální je, když se o svém hubnutí poradí s lékařem nebo výživovým poradcem. Během diety musí dbát na dostatečný příjem tekutin, který dělá jejich tělu dobře. Pro zbavení se škodlivých látek skvěle poslouží zelený nebo mátový čaj, který navíc příjemně osvěží. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice jsou v tomto ohledu různé, některé připomínají atletky a jiné mají sklony k tloustnutí. Všeobecně si potrpí na dobré jídlo, které nemusí být nutně kalorické. Ideální volbou jsou pro ně plody v oranžové a nazlátlé barvě, jako jsou meruňky nebo mandarinky. Ze sportů by měly volit spíše ty individuální, protože potřebují vynikat. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Panna (23. 8. – 22. )

Panny mají vysokou sebekázeň, proto se dokáží ovládnout a nejíst nezdravé a kalorické potraviny. Při hubnutí by neměly zapomínat na dostatečný přísun vitamínů, který jim obstará čerstvé ovoce a nejrůznější tabletky. Pohyb, který Panny vyvíjejí, musí být pravidelný a pozvolný, kdy není cílem zničit samu sebe. Ideální je posilování, chůze nebo plavání. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy potřebují harmonii, proto je pro ně velice důležitá vyvážená a pestrá strava. Neměly by zapomínat na dostatečný přísun bílkovin a vitamínů. Zrozenkyně v tomto znamení si musí dávat pozor na psychický stav, který se může negativně podepisovat na jejich postavě. Rády totiž zahánějí stres pomocí čokolád a sladkého. Ideální je pro ně cvičení, které vede k psychické rovnováze. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nejčastější příčinou tloustnutí u Štírek jsou hormony, které je dokáží potrápit. Takovéto problémy musí Štírka řešit s lékařem, který dokáže najít optimální řešení. Z babských rad funguje pití odvaru z anděliky, která si dokáže poradit s ženskými problémy. V případě diety se musí Štírky vyhnout alkoholu, který obsahuje cukry a může tělo nehezky odvodnit. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně bývají sportovně založené, proto se udržují v kondici i ve vyšším věku a nadváha nepatří mezi jejich nejčastější problémy. Střelkyně mají sklony k extrémům, proto nesmí v případě hubnutí sahat po příliš drastických metodách, který by jim poškodily zdraví. Střelkyním pomůže pobyt v přírodě, proto se mohou věnovat vysokohorské turistice nebo lezení po skalách. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky patří mezi vytrvalé a houževnaté ženy, které se jen tak nevzdávají. Dietu proto berou jako výzvu, kterou musí dotáhnout do zdárného konce. Hladovět nesmějí, protože by jim to poškodilo trávicí trakt. Kozorožky by měly volit sporty, které nejsou přílišnou zátěží na klouby. Vyhovují jim spíše individuální sporty, ale nebrání se ani těm kolektivním. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky se rychle pro něco nadchnou, což platí i v případě sportů a diet, aby za chvíli přesedlaly zase na něco jiného. V tomto případě by ale měly být vytrvalé a zůstat u jedné metody, i když se výsledky nemusí dostavit ihned. Také by měly jíst pravidelně, což u nich bývá kámen úrazu. Do jídelníčku Vodnářek doporučujeme zařadit růžové a světle fialové plody, které jim dodají energii. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby mívají sklony k otokům, což může značně komplikovat situaci. Ryby by proto neměly zapomínat na dostatečný příjem tekutin a měly by se vyhnout nošení podpatků a nepohodlné obuvi vůbec. Ideální jsou pro ně vodní sporty, ve kterých vynikají. Nesmírně důležité je také to, aby Ryba nepodléhala negativním emocím, jako je smutek, strach či pocit nejistoty. V galerii najdete doporučení pro vaše znamení!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články