Zhubněte podle horoskopu! Račice se musí odvodnit a Býčice potřebují pravidelnou stravu!

Zhubněte podle horoskopu! Račice se musí odvodnit a Býčice potřebují pravidelnou stravu!
Zdroj: Freepik

Chcete zhubnout a nevíte jak na to? Znamení zvěrokruhu může ledacos napovědět! Přečtěte si pár tipů o tom, jak zhubnout podle horoskopu!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 15. 02. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani patří do skupiny ohnivých znamení, proto spalují tuk rychle. Berankám pomůže k vysněné postavě všechno, co nějak souvisí s teplem. Doporučujeme proto vyzkoušet saunu a různé zahřívací krémy. Do jídelníčku by měly Beranky zařadit červené plody a měly by se vyhnout konzumaci masa s brambory či pečivem, jako přílohu doporučujeme zeleninu. Ideální večeří je salát z červené řepy.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice bohužel mívají sklony k tloustnutí. Na vině je zvýšená touha po smyslových požitcích. Býčice potřebují pravidelnou a vyváženou stravu během dne a musí se naopak vyvarovat různému dojídání. Zapomenout by měly na máslo a bílé pečivo, naopak mají do jídelníčku zahrnout kořenovou zeleninu, ovoce a bílý jogurt. Potřebují také pohyb, který musí být přiměřený. Rozhodně se nesmí přepínat!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně patří mezi ženy, které si s ničím nedělají těžkou hlavu, takže si ani nemusí všimnout, že přibraly. Měly by věnovat větší pozornost tomu, co vůbec jedí. Vhodné potraviny jsou vejce, ryby a nízkotučné sýry. Jíst by měly nejvíce mezi osmou a desátou hodinou ranní. Večeře už musí být hodně lehká. Blíženkyně potřebují pohyb, ale na rozdíl od ostatních znamení jim postačí chůze a dlouhé procházky.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice mají potíže s ukládáním vody v těle. Přebytečnou vodu dokáže skvěle odvést odvar z kopřivy, petržele nebo z borůvkového listí. Hubnutí je u Račic spjatou s jednotlivými fázemi Měsíce, takže by měly držet půst při úplňku a novu. Račice by se měly udržovat v psychické pohodě, protože nervozita se nepěkně odráží právě na jejich postavě. Stres rozhodně nesmí přebíjet sladkým!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud se Lvice cítí spokojená, problémy s přibíráním nemá. Když je ale vystavena dlouhodobému napětí, má tendenci hledat lék v dobrém jídle. Lvice by neměly zapomínat na bílkoviny, vyhnout by se měly především cukru a škrobu. Živočišné tuky je dobré nahradit těmi rostlinnými. Vhodné jsou pro ně zejména žluté a oranžové plody jako jsou pomeranče, mandarinky či žluté papriky.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny potřebují cvičit, ideální jsou cviky na protažení celého těla. Vyhnout se musí sladkostem, červenému masu a uzeninám. Vhodný je pro ně naopak tvaroh, kefír a kořenová zelenina. V průběhu celého dne by se měly stravovat rovnoměrně. Neměly by už ale nic konzumovat tři hodiny před tím, než jdou spát. K pití si mohou dopřát šťávu z čerstvého ovoce či sypaný jahodový čaj.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy by se měly vyhnout jídlu po západu Slunce. Nejvydatnějším jídlem dne pro ně má být snídaně. Váhy by měly navštívit lékaře, aby zjistil, jestli jejich nadváha nemá náhodou hormonální příčiny. Vyhnout by se měly mléku a šlehačkovým dortům. Vhodné jsou pro ně banány, listová zelenina a obilné kaše. Ze sportů je pro ně vhodný tanec, aerobic či pilates.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štířice jsou vitální a nepatří mezi znamení, které se vyhýbá pohybu. Soustředit by se měly na správnou činnost střev, čemuž škodí pálivé koření a živočišné tuky. Pomůže jim naopak česnek, ředkvičky či švestky. Ze cviků by se měly soustředit hlavě na ty, které jsou zaměřené na břicho. Pro zlepšení kondice jim pomůže také pobyt na čerstvém vzduchu a jízda na kole.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně často sami neví, které potraviny jim dělají dobře, proto není od věci navštívit odborníka. Pro Střelkyně je vhodné kyselé ovoce, jako jsou citrony či červený rybíz. Vyhnout by se měly alkoholu i kávě, vhodným nápojem je mrkvová šťáva. Střelkyně patří mezi akční znamení, takže se pohybu nebrání. Oblíbeným sportem je pro ně turistika či lyžování.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky nepatří mezi ženy, které by se často potýkaly s nadváhou. Jsou velice cílevědomé, takže jim nedělá problém dodržovat správné stravovací návyky. Kozorožky by se měly stravovat rovnoměrně v průběhu dne a jíst častěji, ale po menších dávkách. Vhodné jsou pro ně fialové plody, jako jsou borůvky, švestky či ostružiny. Důležitý je pro ně fosforečnan vápenatý, který obsahuje například špenát.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky se musí udržovat v dobré náladě, protože pak jsou krásné i navenek. Mohou experimentovat i s netradičními druhy diet, aniž by si jakkoli ublížily. Jsou pro ně vhodné zámořské potraviny a exotické druhy ovoce. Do jídelníčku by měly zařadit mořské ryby. Důležitý je pro ně i rutin, který obsahuje pohanka či grepy. Sport si mohou vybrat prakticky jakýkoli.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si svou váhu i zdravotní stav hlídají, protože chtějí být dlouho mladé a krásné. Uškodit jim může jakýkoli vnitřní neklid, který se může nehezky odrazit právě na jejich zevnějšku. Ryby by proto měly myslet pozitivně a dělat věci, ze kterých mají radost. Vhodné jsou pro aktivity, které nějak souvisejí s vodou, jako je plavání či vodní aerobic. Půst by měly držet hlavně při úplňku.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články