Tak trochu temný horoskop: Negativní stránky všech znamení zvěrokruhu

Temný horoskop: Negativní stránky všech znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik
Beran má spoustu skvělých vlastností, ale také se neustále zamotává do hádek a útočí při sebemenším podnětu. Snaží se vypadat jako silný hrdina. Má potíže způsobené unáhleností a bezohledností. Někdy je egoistický a agresivní.Jinak úžasné znamení Býka touží po životě v bohatství, luxusu a rozmaru. Býk je často fixovaný na majetek, tvrdohlavý, nemůže se dále rozvíjet. Nedokáže svoji dychtivost udržet v mezích.Blíženci jsou skvělí, ale také dokážou být technokraty, přehnaně se předvádějí, bývají neinformovaní, povrchní a jejich pozornost je roztříštěná.Rak často žije v citovém nadbytku nebo v normovaných citech. Má nedostatek něžností a trpí sklony k depresím. Jinak jde ale o bezvadné znamení zvěrokruhu.+ 8 fotek+ 9 fotek

Horoskopy o nás napovídají mnohé - i věci, které bychom možná vědět ani nechtěli. Podívejte se na tak trochu temný horoskop plný negativních stránek všech znamení zvěrokruhu!

Jana Jánská
Jana Jánská 23. 01. 2023 05:59

Každý jsme tak trochu Jekyll a Hyde! Jedna naše stránka je krásná, ale uvnitř často ukrýváme druhou, mnohem temnější tvář. Má ji i každé znamení zvěrokruhu.

  • Tak třeba takový Beran má potíže způsobené unáhleností a bezohledností, někdy je také egoistický a agresivní. A je toho ještě více.
  • Nebo takový Lev! Ten je mimo jiné někdy necitlivý, pyšný a chlubivý.
  • Jednou z destruktivních vlastností Panny je zase nezdolná touha kritizovat a někdy až chorobná čistotnost.

Zajímají váš veškeré temné stránky všech znamení zvěrokruhu? Podívejte se do galerie 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články