Horoskop na pondělí: Jak začínají týden jednotlivá znamení zvěrokruhu

Horoskop na pondělí: Jak začínají týden jednotlivá znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik

Podle horoskopu zvládá většina znamení zvěrokruhu začátek nového týdne s lehkostí. Jsou samozřejmě výjimky, které teskní po víkendu a nejraději by z postele vůbec nevylezly...

Jana Jánská
Jana Jánská 24. 07. 2023 05:51

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Bývají plní energie a odhodlání, ale to neplatí pro začátek týdne. Berany trochu trápí, že je zase pondělí a vůbec nemají chuť vstávat z postele. Jakmile se rozhýbou, jejich entuziasmus se rychle probudí a jdou do toho naplno!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Ocení klidný začátek týdne. Rozvážně se pustí do pracovních úkolů a s radostí si užívají stabilitu tohoto dne. Pro Býky není pondělí hrozbou, ale spíše příležitostí ukázat svou píli.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci vítají pondělí s radostí, protože jsou otevřeni novým zážitkům, rádi pracují a komunikují s ostatními. Zatímco víkend je pro ně "nutné zlo", pracovní týden si užívají a je jedno, kolik úkolů na ně čeká.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro Raky se pondělí nese ve znamení péče o rodinu. Chystají svým blízkým svačiny a motivují je, aby do nového týdne vykročili s úsměvem. Raci jsou citliví a vnímaví k potřebám druhých. Pondělí je pro ně den, kdy se soustředí na své okolí a snaží se vytvořit příjemné a pohodové prostředí i v práci.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zrozenci ve znamení Lva začínají týden sebevědomě, jsou připraveni ujmout se vedení a ukázat svou kreativitu. Zároveň se jim ale může honit hlavou, jak mohl víkend utéct tak rychle. A možná si přejí, aby měli ještě jeden den odpočinku...

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Týden nastartují s precizností a smyslem pro detail. Pondělí je pro Panny jako čistý stůl, na kterém si mohou sestavit plán na úspěšný týden. Pokud potřebujete nakopnout a získat motivaci, dejte si v pondělí poradu s Pannou.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy na začátku týdne hledají harmonii a vyváženost. Jsou citlivé na vztahy a snaží se najít společnou řeč s ostatními. V pondělí toho sice moc neudělají, ale na druhé straně je v práci důležité mít dobré vztahy a pohodovou atmosféru. A za to lze vděčit hlavně Vahám.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři vítají pondělí s vášní. Jsou odhodláni poprat se se vším, co na ně čeká. Nezaleknou se žádné výzvy. Díky tomu se jim v pondělí úspěšně povede nastartovat vlnu, na které hravě zvládnou celý týden.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Týden začínají s optimismem a odvahou. Střelci mají v plánu rozšířit si své obzory a sledovat nové možnosti. Pondělí je pro ně den, kdy se rádi učí a objevují.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha čekali na pondělí celou neděli. Jsou totiž nesmírně pracovitostí, zodpovědní a usilují o dosažení svých dlouhodobých cílů. V pondělí se soustředí na kariéru a rozvoj svých dovedností.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V pondělí se mohou cítit trochu zmateni a nechápou, proč musí vstávat tak brzy a čelit dalšímu pracovnímu týdnu. Vodnáři možná sní o tom, že zůstanou v posteli a budou si dál užívat prodlouženého víkendu...

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou v pondělí tak trochu nepoužitelné. Pro ně to je den, kdy se snaží najít smysl života a jen tak zamyšleně koukají z okna. Rybám se povede nastartovat pracovní týden až v úterý...

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články