Velký horoskop štěstí na srpen 2023: Blížence čekají báječné zážitky, Panny život v rovnováze

Horoskop štěstí na srpen 2023: Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik

Horoskop štěstí na srpen 2023 ukazuje, že prakticky každé znamení zvěrokruhu čeká něco dobrého. Někdo bude mít štěstí v rodinných vztazích, jiný v posteli a dalšího čeká úspěch v práci. Jak je na tom vaše znamení zvěrokruhu?

Jana Jánská
Jana Jánská 30. 07. 2023 18:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Srpen 2023 bude pro Berany obdobím radosti a nadšení. Na pracovním poli se vám otevřou nové příležitosti a dostanete možnost ukázat své schopnosti a kreativitu. S podporou planet se vám podaří dosáhnout všech cílů a konečně budete sami se sebou spokojeni.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci budou budou mimořádně citliví a empatičtí. Budete mít silnější potřebu věnovat se svému vnitřnímu světu a porozumět sobě samým. Milí Býci, sledujte svou intuici a dopřejte si čas na odpočinek a sebereflexi. Může to pro vás být období hlubokého poznání a osobního růstu. A to vám může závidět spousta lidí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro lidi narozené ve znamení Blíženců bude srpen 2023 plný dobrodružství a nových zážitků. Budete mít chuť vyrazit do neznáma a objevovat nová místa a kultury. Možná se vám naskytne příležitost k cestování někam opravdu daleko. Buďte otevření novým zkušenostem, mohou vám přinést inspiraci a jiný pohled na svět...

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro Raky bude srpen 2023 časem prohlubování vztahů a posílení rodinných vazeb. Budete trávit čas se svými blízkými. To je změna oproti předchozímu období, kdy jste se jim nemohli věnovat naplno. A oni vám to oplatí. Podpora a porozumění od milovaných lidí vám dodá jistotu a pocit bezpečí. Otevřete své srdce a sdílejte své pocity s těmi, na kterých vám záleží.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Srpen 2023 přinese Lvům spoustu kreativity a inspirace. Pocítíte sílu a odhodlání prosazovat své sny a ambice. Nastal čas, abyste se ukázali světu a předvedli svůj skutečný potenciál. Důvěřujte svému instinktu a nebojte se být odvážní. Planetární vliv vám bude nakloněn a podpoří vaše úspěchy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny čeká měsíc harmonie a vyváženost. Možná budete mít chuť zlepšit svůj životní styl a víc se starat o své zdraví. Přemýšlejte o tom, co vám dělá radost a jak můžete zlepšit své tělo a mysl. Buďte otevření novinkám, pomohou vám dosáhnout životní rovnováhu...

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pro Váhy bude srpen 2023 tak trochu netradiční. Obvykle se nedovedou moc odvázat, ale teď někdo udeří na tu správnou strunu a Váhy čeká spousta divočiny. A to hlavně v ložnici...

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Srpen přinese Štírům intenzivní emoce. Možná budete mít pocit, že se musíte ponořit do svého nitra a pochopit své nejhlubší touhy a obavy. Nebojte se projevit vášeň a intuici, to vám pomůže překonat některé výzvy, zejména v oblasti vztahů.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Lidi narozené ve znamení Střelce čeká období dobrodružství a nových zážitků. Možná budete mít chuť vyrazit na cesty, tak se tomu poddejte. Buďte odvážní a nebojte se riskovat, přinese vám to úžasné zážitky. Užívejte si všechno, co vám život nabízí...

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro Kozorohy bude srpen obdobím stabilizace a úspěchů v pracovním životě. Možná se vám podaří dosáhnout dlouho očekávaného cíle nebo obdržíte uznání za svou tvrdou práci. Vaše profesní sebevědomí posílí a to se projeví i v osobních vztazích. Partnerské štěstí a důvěra v sebe sama přitáhnou do vašeho života novou energii a radost.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zrozencům ve znamení Vodnáře v poslední době dochází inspirace a nové nápady. To se změní v srpnu 2023. Konečně budete mít pocit, že jste našli své místo ve světě a jste na správné cestě ke splnění všech snů. Vaše tvořivost a originalita oslní okolí a může se stát, že vám to přinese jednu neočekávanou příležitost...

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby mají před sebou měsíc plný sebereflexe. Možná budete mít chuť zpomalit a zaměřit se na své vnitřní potřeby a touhy. Díky této introspektivní fázi můžete objevit nové stránky své osobnosti a posunout se dál na duchovní cestě. Nenechte se ovládat stresem a povinnostmi, dovolte si odpočívat a uvolnit se. Citlivost a empatie vám pomohou lépe porozumět svým blízkým a budovat silné vztahy.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články