Velký horoskop svádění: Takhle fikaně na to jdou ženy podle svého znamení zvěrokruhu

Velký horoskop svádění: Takhle fikaně na to jdou ženy podle svého znamení zvěrokruhu
Zdroj: Pixabay
VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): Vodnářům nedělá navazování známostí žádný problém a používají originální balící hlášky. Jejich silnou stránkou je právě slovo - dokáží zvolit takové, které vyhlédnuté osobě jasně ukáže, o co tu jde!RYBY (21. 2. – 20. 3.): Ryby touží po romantické lásce a rády se nechávají dobývat. Dokážou navodit takovou situaci, která jejich protějšku dodá odvahu. Ryby pak, přesně podle plánu, rády podlehnou.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Berani jsou odhodlaní a dokáží jít rovnou na věc. Jejich přímočarost, charisma a vtip jsou jejich hlavní zbraní, díky které většinou uspějí.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci sázejí na dobré jídlo a příjemnou atmosféru. Při svádění na to jdou velmi pomalu, rafinovaně. Dokážou navodit snovou situaci, která je v očích jejich protějšku povznese na partnera snů.+ 8 fotek+ 9 fotek

Každé znamení zvěrokruhu vnímá lásku a erotiku jinak. Dnes se zaměříme na to, jaké tajné zbraně využívají jednotlivá znamení během svádění. V životě to koneckonců bez lásky nejde, proto se podíváme na svádění očima hvězd.

Jana Jánská
Jana Jánská 19. 02. 2021 07:15

Ženy ve znamení zvěrokruhu Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky jsou společenské, proto jim nedělá problém na muže zapůsobit a navázat s ním konverzaci tak, aby to působilo přirozeně. Opačné pohlaví na Vodnářkách oceňuje právě jejich komunikativnost a jistou vřelost, kterou oplývají. Vodnářky jsou schopné vymyslet opravdu originální první rande, na které jejich protějšek jen tak nezapomene. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jemné Ryby muže přitahují, i kdyby samy žádnou aktivitu nevyvíjely. Ryby však mají bohatou fantazii, takže dokážou vymyslet způsob, jak zaujmout muže, který se jim líbí. Jelikož jsou chytré, navléknou vše tak, aby druhá strana měla  pocit, že vše vyšlo od ní. Ženy ve znamení Ryb milují dobývání, proto nechají svého nápadníka chvíli na pochybách. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beranky jsou přímočaré a často jdou rovnou na věc. Zpravidla si nepotrpí na dlouhé předehry a láká je rychlý a vášnivý sex. Pokud chcete Beranku svést, nechoďte kolem horké kaše, protože ona vás stejně prohlédne. V případě, že má Beranka zájem, nenechá si to dlouho pro sebe a muže klidně osloví sama. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Býk (21. 4. – 21. 5.)

Ženy narozené ve znamení Býka razí heslo, že láska prochází žaludkem, proto se rády nechají pozvat na dobrou večeři a ocení, když protějšek umí připravit jídlo sám. Býčice patří mezi upravené ženy, proto dokážou zabodovat luxusním prádlem a podmanivým parfémem. V komunikaci jsou spíše přímočaré, proto se nezdržují s vymýšlením rafinovaných komplimentů, ale rovnou řeknou, co chtějí. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ženy narozené ve znamení Blíženců rády a často okukují opačné pohlaví. Nedělá jim problém na někoho zamrkat očkem. Patří mezi koketnější ženy, které milují flirtování a nebojí se někoho oslovit. Přesto jsou raději, když jejich aktivita zůstane u "nenápadných" signálů a první krok udělá muž. Blíženkyně jsou v tomto ohledu trochu zrádné, protože dokáží flirtovat s kdekým, aniž by měly hlubší zájem. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice nejsou přebornice ve svádění. Pokud ale mají o někoho skutečný zájem, dokáží si za tím jít. Často volí romantické procházky, kde svůj protějšek nenápadně oťukávají, než se posunou na další level. Račice chtějí, aby všechno probíhalo jako z červené knihovny, což může situaci dost komplikovat. Na druhou stranu jsou Račice tím nejvíce pečujícím znamením, proto je pánové milují. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice patří mezi sexy ženy, které jen tak nepřehlédnete. Svádění je pro ně samozřejmostí, takže si občas ani neuvědomují, že něco takového vůbec dělají. Kořist umí polapit rychle a už ji nepustí. Lvice však mají tu vlastnost, že se během vteřiny dokáží z dravé šelmy změnit v rozkošné koťátko a naopak, čímž muže přivádějí k šílenství. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou uzavřenější ženy, které však dokáží lecčíms překvapit. Nejdříve se nesměle rozhlížejí a pečlivě si vybírají objekt svého zájmu. Když jsou si jisté tím, koho chtějí, dokáží po něm jít jako málokteré jiné znamení. Panna se snaží objekt svého zájmu ulovit na všechny svoje přednosti a o fyzický kontakt se ze začátku snaží jen letmo. Většina mužů ale precizní Panně nakonec podlehne. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou velice koketní a v podobných věcech se doslova vyžívají, i když to málokdy otevřeně přiznají. Na objekt svého zájmu se dokáží podívat s neobyčejnou vyzývavostí a vášní, takže se mužům podlomí kolena. Během flirtu rády pohupují hlavou a hrají si s vlasy, aby působily hravě a tajemně zároveň. Často se však bojí trvalého vztahu a případného zklamání. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ženy narozené ve znamení Štíra dokáží přitáhnout opačné pohlaví, aniž by se jakkoli snažily. Vyzařují zkrátka tajemný sexappeal, který na muže působí jako magnet. Pokud si však Štířice sama vyhlédne chlapa, dokáže zaútočit rychle a nečekaně, proto se setkává s úspěchem. Štířice mají smyslnost v krvi, proto patří mezi nejvyhledávanější milenky. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyním zavání svádění adrenalinem a dobrodružstvím, proto ho milují a jsou v něm silné. Střelkyně bývá emancipovaná žena, které nedělá problém oslovit muže, přesto si občas ráda hraje na nedobytnou. Jako železná panna se ale jen tváří, ve skutečnosti jde o smyslnou ženu, které v žilách koluje ohnivá krev. Střelkyně rovněž patří mezi dominantnější milenky. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Ženy ve znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky nepatří mezi ženy, které by byly silné ve flirtování. Často se až příliš bojí odmítnutí, proto si rády počkají, kdo osloví je. Když se však Kozorožka do něčeho podobné pustí, jde do toho naplno a nenechá se jen tak odradit. Muži si na ženách narozených ve znamení Kozoroha cení jejich otevřenosti a cílevědomosti. Rafinované metody svádění jednotlivých znamení čtěte v galerii!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články