Vaše osudové číslo podle horoskopu: Někomu přináší lásku, jiného chrání před podvody

Vaše osudové číslo podle horoskopu: Někomu přináší lásku, jiného chrání před podvody
Zdroj: Pixabay
Každé znamení zvěrokruhu má své osudové číslo. Jaké je to vaše?VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): Osudovým číslem Vodnářů je sedmička. Vodnáři milují emoce a rádi ostatní poučují a povyšují se nad ně. Sedmička jim ukazuje směr, jakým se mají v životě vydat. Pro důležitá rozhodnutí si vyčleňte neděli, sedmý den v týdnu.RYBY (21. 2. - 20. 3.): Osudovým číslem Ryb je čtyřka. Přináší jim štěstí, může jim do života přivést i osudovou lásku, jen nesmějí zavírat oči. Pokud potřebujete něco vyřešit, nebo si chcete vsadit, dejte mezi tipovaná čísla právě čtyřku. Rovněž každý čtvrtý den v měsíci Rybám přeje.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Osudové číslo Beranů je jedenáctka. Toto číslo varuje Berany před podvodem, lží a bankrotem. Navíc toto číslo mění spoustu věcí v životě Beranů k lepšímu, proto by si ho měli držet. Jedenáctý den v měsíci je vhodný k tomu, abyste si splnili své sny.+ 9 fotek+ 10 fotek

Osudové číslo má každý z nás. Někdo o něm celý život neví, jiný si ho hlídá jako ostříž. Pokud vás nějaké číslo provází životem často, možná byste si měli zjistit, zda není právě oním osudovým.

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 02. 2021 17:05

Každé znamení zvěrokruhu má vlastní osudové číslo, které mu přináší štěstí, chrání ho a ukazuje mu správnou životní cestu. Tak třeba znamení zvěrokruhu Beranšťastnou jedenáctku. Varuje před podvody, lží a bankrotem. Jiné znamení zvěrokruhu má zase čtyřku. Ta mu může do života přivést i osudovou lásku.

Devítka, kterou má mezi osudovými čísly zase další znamení zvěrokruhu, mu pomáhá vést spokojený život. A právě každý devátý den v měsíci je pro něj nejlepší dobou, potřebuje-li učinit rozhodnutí. Jaké je vaše osudové číslo podle vašeho znamení zvěrokruhu? Podívejte se do galerie!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články