Horoskop šťastných čísel: Devítka symbolizuje velkorysost, šestka harmonii a soulad

Horoskop šťastných čísel: Devítka symbolizuje velkorysost, šestka harmonii a soulad
Zdroj: Pixabay

Víte, jaké číslo patří k vašemu znamení? Je to výjimečné číslo, které vás provází celým životem. Specifikuje vaše vlastnosti, vnitřní pochody a chování. Jaké je to vaše osudové, které vám přinese štěstí?

Jana Jánská
Jana Jánská 10. 08. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.) a Štír (24. 10. – 22. 11.) = 9

S Beranem a Štírem je pevně spjato číslo 9. Symbolizuje touhu po splnění ideálů, velkorysost, vznešenost, ušlechtilost, altruismus i vynalézavost. Devítka je spojována s pedagogickým nadáním, duchovní silou a hledáním smyslu života.

Býk (21. 4. – 21. 5.) = 6

Šestka se k Býkovi hodí naprosto dokonale, protože značí soulad, harmonii, krásno a estetiku. Číslo 6 patří také soucitu, obětavosti, zodpovědnosti, pečlivosti, optimismu a lásce. Šestka miluje přátelství, manželství, domácí život, ale i pokrok, povýšení, stěhování.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) a Panna (23. 8. – 22. 9.) = 5

Snad nikdo nemůže pochybovat o tom, že pětka padne jako ulitá Blížencům a Pannám. Značí mnohostrannost, nadšení, chytrost, cílevědomost, vůdcovské sklony, oblibu cestování a hledání praktických řešení. Číslo 5 je spojeno se společenským kontaktem, svobodou, obchodními znalostmi, ale také s tělesnou přitažlivostí, dobrodružností a hazardem.

Rak (22. 6. – 22. 7.) = 2

Dvojka se nese v duchu diplomacie, soucitu, schopnosti vcítit se do druhých, pasivity, ohleduplnosti, snahy o soulad a harmonie. Číslo 2 patří rovněž společenskosti, sociálnímu cítění a přizpůsobivosti.

Lev (23. 7. – 22. 8.) = 1

Jednička umí dokonale vyjádřit své ego. Potrpí si na své prvenství. Navíc je originální, citově založená a má vůdčí schopnosti. Zastává pocit jedinečnosti, nadřazenosti, tvořivosti, bojovnosti, hrdosti a vynalézavosti.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) = 6

Váhy v sobě skrývají symboliku šestky, jako jsou harmonie, soulad, estetika, krásno, soucit, obětavost či zodpovědnost. Číslo 6 je spravedlivé, pečlivé, statečné, nestranné a veselé.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) = 3

Požívači trojky oplývají mentálními schopnostmi a studijními předpoklady. Mají skvělý intelekt, mnoho energie, jsou chápaví, veselí, originální, vnímaví, optimističtí a umí se radovat ze života. Takoví jedinci jsou nezávislí, svobodní, schopni se postarat sami o sebe.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) = 8

Možná jste nevěděli, že právě osmička je nejmocnější ze všech čísel. Představuje ambice, pevnou vůli, peníze, obrazotvornost, logické myšlení i organizační schopnosti. Zajímá se více o hmotný svět než o duchovno. Jejím úkolem je shromažďování majetku a touha po úspěchu, sexu a slávě.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) = 4

Dalo by se říci, že čtyřka je kreativní a originální, protože je spojována se zručností, asertivitou, organizačními schopnostmi, pracovitostí a touhou po dokonalosti. Číslo 4 ztělesňuje řád, houževnatost, stabilitu, stálost a rovnováhu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) = 7

Pro někoho je sedmička šťastným číslem, to platí i pro Ryby. Číslo 7 se nese ruku v ruce se zkušeností, moudrostí a záhadností. Také je, stejně jako Ryby, velmi citlivé. V každém případě se zajímá o věci mezi nebem a zemí. Sedmička hledá smysl života, je přemýšlivá a učenlivá.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články