3 znamení zvěrokruhu, která musí mít za každou cenu pravdu

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která musí mít za každou cenu pravdu
Zdroj: Freepik

Cílevědomost je správná vlastnost, přímý tah na branku je někdy fajn... Jenže jen do určité míry! Určitě znáte pár lidí, kteří musejí mít neustále pravdu a jdou tím ostatním pěkně na nervy. Možná patří mezi tato tři znamení zvěrokruhu!

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 01. 2023 05:56

Charakteristika jednotlivých znamení zvěrokruhu je velmi pestrá, ale na jednom se hvězdy shodují! Existují tři znamení zvěrokruhu, která jsou nejvíce paličatá a musí mít pravdu za každou cenu. Tady jsou!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou fascinující znamení zvěrokruhu! Jde o rozené vůdce, kteří mají jasný cíl a vědí, čeho chtějí dosáhnout. Jejich ambice se často dotýkají hvězd. Jenže ruku v ruce s tím jde i názor, že jen jejich pravda je ta jediná správná. Dokážou ji prosazovat za všech okolností, mají spoustu argumentů, nebrání se manipulativním technikám. Není divu, že tím okolí často štvou.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Kdo jiný by měl být velký paličák než právě Býk. Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu nepatří mezi pruďase, naopak mezi nimi najdeme spíše klidné povahy. Jenže klidný neznamená bez tahu na branku. Má-li Býk cíl, především pak ten pracovní, jde za ním tvrdě až nekompromisně - jako za rudým šátkem! O své pravdě je v tom případě Býk přesvědčen tak, že z něj okolí často chytá vztek.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha matou tělem. Nejsou hned středem pozornosti, raději si zpovzdálí mapují terén. Jenže to, co mnozí považují za tichošlápkovství, je ve skutečnosti chytrá strategie. Kozorozi jsou totiž velmi cílevědomí. Jakmile si něco umanou, dokážou být doslova na zabití. Správná pravda je jen ta jejich, správný postup je jen ten, který oni sami volí. Vyjít s nimi je někdy o nervy.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články